Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (9-15 octombrie)

Învățăm din ziua de ieri, trăim pentru ziua de astăzi și sperăm pentru ziua de mâine. Suntem în pace cu viața pe care o trăim și ne bucurăm de această călătorie incredibilă.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Merit sănătate, energie pozitivă și liniște. Lumea este plină de frumuseți și bogății ale sufletului. Totul este bine în lumea mea.

Mantra zilei de marți:

Accept tot ce s-a întâmplat până acum. Oriunde se întâmplă să mă aflu, știu că acolo trebuia să ajung de fapt. Universul are un plan incredibil pentru mine.

Mantra zilei de miercuri:

Citește și:

Nu mă mai gândesc că am mâinile legate la spate în acest moment. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și eu mă pot schimba. Am încredere în planul divin.

Mantra zilei de joi:

Sunt iubită și sprijinită de Univers. Știu că puterea divină are grijă de mine și mai știu că tot ce se întâmplă în viața mea se întâmplă cu un motiv bine întemeiat.

Mantra zilei de vineri:

Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Mantra zilei de sâmbătă:

De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

Citește și:

Mantra zilei de duminică:

Învăț din ziua de ieri, trăiesc pentru ziua de astăzi și sper pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru - nu încetez niciodată să zâmbesc.

foto main: Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.