Setari Cookie-uri

8 Moduri de a scăpa de energia negativă din casă în câteva secunde (le poți pune în aplicare chiar acum)

Nimic nu este mai rău decât să te simți lipsită de energie în propria casă. Locuința ta ar trebui să fie un sanctuar al pozitivității, optimismului și fericirii... nu un loc care să îți fure liniștea și bucuria. 

Iată cele mai eficiente moduri de a scăpa de energia negativă din casa ta în doar câteva secunde. Pune-le în aplicare chiar din acest moment!

1. Aerisește

Primul pas pentru a scoate toată energia negativă din casa ta este să aerisești. Chiar dacă afară este rece, deschide larg ferestrele și creează un curent de aer pentru a lăsa ca toată energia stagnantă să treacă. Aerul nou, proaspăt, curat este incredibil de puternic.

2. Scutură-ți pernele, paturile, așternuturile

În timp ce ferestrele încă sunt larg deschise și aerul se plimbă liber prin casa ta, ia fiecare așternut, pătură, pernă și scutură-le cât de bine poți, apoi aranjează-le cât mai drăguț.

3. Arde tămâie

A arde tămâie reprezintă o practică spirituală foarte veche (preoții ard tămâie în timpul slujbelor), călugării budiști ard tămâie în timpul meditației. De ce să nu folosești și tu acest produs la tine acasă? Fumul de tămâie ajută la eliminarea energiei negative și, de asemenea, creează o atmosferă calmă și senină.

Citește și:

4. Repară sau renunță la toate produsele rupte/ distruse

Ai un scaun de birou care ți s-a rupt și pe care vrei să îl repari de mai bine de un an? Dacă nu o faci acum, nu o vei mai face vreodată. Așadar, găsește-ți timp și ocupă-te de toate lucrurile pe care le ai prin casă și sunt rupte (deoarece acestea păstrează energie negativă în casa ta). Dacă nu le repari, atunci donează-le sau aruncă-le.

5. Folosește ulei esențial de portocale prin casă

Cui nu îi place mirosul de portocale? Ei bine, știai că uleiul esențial de portocale ajută la eliminarea energiei negative și la îmbunătățirea stării de spirit? Poți folosi un aparat pentru aromaterapie sau poți pune câteva picături de ulei de portocale alături de apă într-un recipient cu spray; apoi pulverizează prin toată casa.

Citește și:

6. Scapă de dezordine cât mai repede cu putință

Da, există un motiv pentru care te simți atât de bine după ce ștergi praful prin casă - obiectele rețin multă energie ce ne blochează drumul din punct de vedere fizic, mental, emoțional și spiritual. Mai mult, dezordinea te face să te simți obosită și stresată. Așadar, este timpul pentru o curățenie generală cât mai repede cu putință!

7. Aprinde salvie

O tehnică foarte populară pentru eliminarea rapidă a energiei negative în rândul nativilor americani este aprinderea salviei. Fumul de salvie uscată curăță instant aerul toxic, oferă inspirație, motivație și creează o stare de calm și pace în întreaga locuință.

8. Adaugă mai multe oglinzi în casa ta

Pentru a aduce mai multă energie pozitivă în casă, plasează cât mai multe oglinzi pe pereții din casă. Acest lucru nu doar că te va ajuta să creezi senzația de mai mult spațiu, însă va aduce și mai multă energie pozitivă în locuință.

Citește și:

foto main Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.