Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 16-22 octombrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru un nou început. Las totul în spate și mă concentrez pe clipa de acum; sunt aici și îi permit sufletului meu să îmbrățișeze schimbarea.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai lupt împotriva propriului destin; nu mai refuz oportunitățile pe care Universul mi le scoate în față. Accept prezentul meu cu toată inima și mă bucur de călătorie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Divinitatea lucrează în favoarea mea. Nu mă mai agit, ci cultiv în sufletul meu liniștea și învăț să îi permit Universului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept ceea ce sunt; nu mă mai ascund în spatele măștilor, ci învăț să fiu vulnerabilă și să le arăt tuturor celor din jurul meu ce se află în inima mea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi îndrept atenția asupra lucrurilor frumoase din viața mea și renunț să mă mai stresez pentru tot ce nu pot controla.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple. Sunt în pace și îmi accept destinul. Abia aștept să văd ce mi-a pregătit Universul.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Promit să am grijă de mine și să mă pun pe primul loc. Promit să îmi protejez inima și să fiu bine cu mine însămi. Promit să mă iubesc necondiționat.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi accept cu tot sufletul destinul pe care Universul l-a pregătit pentru mine. Accept ce se întâmplă cu viața mea și învăț să mă bucur de ceea ce trăiesc fără să mă mai gândesc la trecut.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: În inima mea există iubire și liniște. În sufletul meu există pace și recunoștință. Sunt bine și atrag tot ce este mai frumos în momentul de acum.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la frica de necunoscut și dărâm barierele construite în jurul inimii mele. Îmi deschid sufletul pentru a primi iubirea adevărată și a fi din nou fericită.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să mă bucur de călătorie. Învăț să fiu recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc. Îi mulțumesc Universului pentru fiecare moment în care sunt fericită, pentru fiecare lecție primită și pentru fiecare clipă specială a vieții mele.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Destinul meu este unul cu adevărat special. Universul are planuri minunate pentru mine; fac un pas în spate și îi permit să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe.

foto main Oksana Petrusevych, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.