Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (16-22 octombrie)

Trebuie să alegem fericirea și recunoștința în fiecare zi. Puterea este chiar la noi, iar Universul ne spune că este momentul să învățăm să lăsăm durerea în spate și să ne concentrăm pe ce este frumos în clipa de acum.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Astăzi atrag liniștea în viața mea. Mă conectez la puterea Universului și învăț să trăiesc pentru clipa prezentă și să mă bucur de fiecare moment.

Mantra zilei de marți:

Sunt puternică și pot depăși orice provocare. Nimeni și nimic nu mă poate pune la pământ. Sunt parte din Univers și am tot ce îmi trebuie pentru a depăși orice obstacol.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

Fiecare zi este un cadou primit de la Univers. Fiecare greșeală este o lecție de viață. Fiecare clipă este o nouă oportunitate în care pot fi fericită cu adevărat.

Mantra zilei de joi:

Sunt în pace cu trecutul meu. Închid ușa acelui capitol și mă concentrez să îmi scriu o nouă pagină a poveștii mele. Inima este încântată să vadă ce îmi rezervă viitorul.

Mantra zilei de vineri:

Cred în abilitățile mele incredibile de a depăși orice problemă. Cred în puterea sufletului meu de a lupta pentru a îmi împlini visurile. Cred în mine că pot construi viața la care visez.

Mantra zilei de sâmbătă:

Ziua de astăzi îmi aduce tot ce este mai bun. Sunt fericită și liniștită în lumea mea și mă bucur de tot ce este mai frumos.

Citește și:

Mantra zilei de duminică:

Aleg fericirea și recunoștința în fiecare zi. Puterea este la mine, așa că învăț să las în spate durerea și să mă concentrez pe ce este frumos în clipa de acum.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.