Setari Cookie-uri

Pe 22 octombrie Mercur intră în Scorpion. Nu vom mai sta în umbră. Ne predăm scopului pentru care am venit

Suntem atenți la karma pe care o avem. În această perioadă lăsăm tot trecutul în spate și ne predăm scopului divin în timp ce descoperim adevărul la unele întrebări ce ne vor schimba radical viitorul.

Luna octombrie a fost una plină de schimbări și de magie... și continuă în același mod până în ultima zi. Pe 22 octombrie, Mercur intră în apele pasionale ale Scorpionului, invitându-ne să încercăm să înțelegem modul în care funcționează mintea noastră. Ne manifestăm gânduri și emoții importante, în timp ce ne concentrăm pe realitatea din față.

În timpul acestui tranzit vom avea tendința să cercetăm, să observăm și să aprofundăm mai mult înțelegerea modului în care funcționează lucrurile. Suntem atenți la detalii și ne concentrăm mult pe clipa prezentă.

Mercur în Scorpion ne determină să luptăm pentru ceea ce ne dorim

Avem visuri de împlinit? Dorințe de transformat în realitate? Pasiuni de care am uitat sau hobby-uri pe care am vrea să le facem parte din rutina noastră? Acesta este cel mai bun moment. Nu mai stăm în umbră, nu ne mai lăsăm influențați de oamenii din jur, ci învățăm să fim noi înșine și să ne bucurăm de viața pe care o trăim.

Citește și:

Dacă încă nu ne știm scopul, atunci această perioadă este una bună pentru a ne da seama ce ne face fericiți cu adevărat și care este drumul pe care trebuie să mergem mai departe. Universul ne susține în această călătorie incredibilă pe care o facem și chiar ne trimite semnale la care trebuie să fim atenți deoarece ne vor ajuta să descoperim mai repede ceea ce ne interesează.

Mercur în Scorpion vine cu schimbări emoționale

Pe plan emoțional, suntem invitați să ne exprimăm gândurile și sentimentele. Să renunțăm la măști și să învățăm să fim vulnerabili cu oamenii din jurul nostru, în special cu cei la care ținem cu adevărat. Această schimbare ne va ajuta nu doar în relațiile cu cei dragi, ci și în relația cu noi înșine deoarece avem ocazia să descoperim aspecte ascunse ale noastre, să ne înțelegem mai bine, să ne cunoaștem interiorul și să ne dăm seama cum suntem cu adevărat. Reușim să ne explorăm mai bine ca niciodată natura emoțională, intențiile ascunse, motivațiile și visurile.

Citește și:

Pe măsură ce Mercur înaintează prin Scorpion, este posibil să observăm schimbări în mentalitatea noastră. De asemenea, vom dezvolta un sentiment sporit de împuternicire și o dorință incredibilă de a spune ce ne preocupă. Nu mai încercăm să mulțumim oamenii, ci încercăm mai degrabă să fim atenți la noi și abia apoi să ne concentrăm și asupra altora - și, în acest mod, vom reuși să construim relații mature, sincere și frumoase.

Împărtășim gândurile pe care le avem cu profunzime și autenticitate, fără să ne mai fie teamă că putem fi judecați. Energia Cosmosului ne încurajează să fim mai perseverenți și mai atenți în interacțiunile noastre - să nu uităm că nu este important numărul de prieteni pe care îl avem, ci calitatea timpului petrecut cu acești oameni.

Citește și:

Mercur în Scorpion în trigon cu Saturn în Pești

Veștile interesante nu se încheie aici. Pe 22 octombrie Mercur în Scorpion formează un trigon armonios cu Saturn în Pești. Acest moment combină calitățile profunde și introspective ale Scorpionului cu simțul structurii și dorința de responsabilitate a lui Saturn în Pești. Intuiția este sporită, iar creativitatea atinge cote maxime în următoarele zile.

Trigonul Mercur-Saturn ne încurajează să aplicăm noile noastre înțelegeri și perspective în viața de zi cu zi. Suntem ajutați să comunicăm cu responsabilitate, sinceritate și maturitate, păstrând în același timp compasiunea și empatia. Această energie ne ajută, de asemenea, să luăm decizii informate și să ne facem ordine în obiectivele și responsabilitățile viitoare.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.