Setari Cookie-uri

TÁR, cu Cate Blanchett, de două ori câștigătoare a Oscarului, difuzat în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 30 octombrie

Realizat de Focus Features și Universal Pictures International, TÁR va fi disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 30 octombrie.

comunicat de presa: TÁR este realizat de Todd Field, regizor, scenarist și producător, având-o pe actrița Cate Blanchett în rolul legendarei dirijoare Lydia Tár. TÁR studiază natura schimbătoare a puterii, impactul și durabilitatea acesteia în lumea noastră modernă. Lydia Tár este considerată a fi una dintre cele mai mari compozitoare și dirijoare în viață și totodată prima femeie la pupitrul unei mari orchestre germane.

Filmul realizat de Todd Field, de trei ori nominalizat la Premiile Oscar®, cu Cate Blanchett în rolul principal, de două ori câștigătoare a Oscarului, o prezintă pe Tár la apogeul carierei sale, în timp ce pregătește atât lansarea unei cărți, cât și mult-așteptatul spectacol al Simfoniei a 5-a de Mahler.

Citește și:

În săptămânile care urmează, viața ei începe să se dezvăluie într-un mod deosebit de modern. Rezultatul este o examinare complexă a puterii, a impactului și durabilității acesteia în societatea actuală. Din distribuția secundară fac parte Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner și Sylvia Flote.

Coloana sonoră pentru TÁR a fost realizată de compozitoarea Hildur Guðnadóttir, câștigătoare a Premiului Grammy, prima femeie compozitoare care a câștigat Premiul Oscar, Globul de Aur și BAFTA pentru cea mai bună coloană sonoră.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.