Setari Cookie-uri

DL Goe si Bruja lansează single-ul 'Vise'

Trupa Dl Goe și Bruja dezvăluie "Vise" - epilogul albumului Fata Morgana, album concept lansat în 2023. 

comunicat de presa: Compusă în 2019, de catre Dani Ionescu, Andrei Dobos si Bruja, piesa "Vise" are influențe din indie pop, spaghetti western și muzica trap.

Versurile explorează o despărțire subtilă și tăcută, conectând doi oameni printr-o tăcere profundă.

Considerat unul dintre cele mai eclectice proiecte de pe piața muzicală românească, Dl Goe s-a remarcat atât prin colaborările inedite, de-a lungul timpului, (NOSFE, Cătălin Crișan, Loredana etc.), cât și prin îmbinarea artei teatrale cu cea muzicală în show-urile și materialele lor discografice.

Formația s-a lansat în primăvara lui 2017, în Micul Paris, cu EP-ul “Momente în Schițe”. Stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues și muzică autentic românească. În 2019, au lansat albumul lor de debut “Tineri, Sâmbătă, Duminică”, 13 melodii care amestecă teatrul radiofonic cu melodii despre un Goe ajuns la vârsta maturității.

Citește și:

In 2023, pregătesc lansarea celui de-al doilea album, “Fata Morgana”, o continuare a poveștii de pe "Tineri, Sambata, Duminica". Albumul este însoţit de 12 videoclipuri care formează un lung-metraj.

BRUJA este una dintre cele mai fresh apariții din peisajul muzical din România, fiind urmărită de o comunitate puternică de ascultători. Doar pe Spotify, artista are peste 350.000 de ascultători, lunar, iar piesele sale generează sute de mii sau chiar milioane de vizualizări. O artistă care dă conceptului de „women empowerment” un nou înțeles, BRUJA a avut lansări care s-au aflat în topuri. Dintre acestea, amintim: „Overdose”, „Ia Loc”, „Voila” și „Bibelou”

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.