Setari Cookie-uri

Dezvoltă-ți INTELIGENȚA spirituală pentru o viață cu profunde sentimente de bucurie și împlinire

Inteligența spirituală depășește cu mult conceptul pe care îl cunoaștem cu toții despre inteligența mintală, căci nu se referă doar la cunoștințele noastre despre lumea din jurul nostru, ci și la conexiunea noastră profundă cu Universul și la înțelegerea esențială a naturii noastre umane.

Ce putem înțelege prin Inteligența Spirituală? Inteligența spirituală nu poate fi măsurată în termeni de coeficient de inteligență (QI) sau de abilități academice. Este legată de capacitatea noastră de a ne conecta cu sensul și scopul vieții, de a ne pune întrebările profunde despre existență și de a căuta înțelegerea despre natura umană și universală.

Prin hrănirea inteligenței noastre spirituale ne descoperim, învățăm cine suntem, reușim să îi înțelegem pe ceilalți, cultivăm relații interumane valoroase pentru noi și reușim să ne umplem viața cu bucurii și împliniri.

Adesea putem descoperi că ceea ce ne oferă cu adevărat împlinire nu se referă la un bun material, ci la o emoție, la un hobby, la iubire, la ceea ce ne hrănește sufletul. Iar atunci când avem grijă de sufletul nostru, greutățile sunt mai ușor de dus, iubirea ne cuprinde, iar lumea ne pare mai frumoasă (și chiar este!).

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.