Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-29 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână plină de toamnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Nu ai putut, nu poți și nici nu vei putea controla totul, așa că spre binele tău renunță la această dorință deoarece nu îți permite să trăiești cu adevărat și să te bucuri de clipa prezentă. Trăiește liber și oferă-ți posibilitatea de a te bucura de viață.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la toate energiile negative

În această perioadă ai grijă de sufletul tău și hrănește-ți inima cu gânduri pozitive, cu mult curaj, cu răbdare și iubire. Renunță la energiile negative și luptă pentru a fi mai bine mâine.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii toxici

Citește și:

În această perioadă ar fi bine să eviți să te înconjori de oameni toxici. Vei avea parte de o săptămână în care vei fi destul de emotivă, motiv pentru care ar fi bine să încerci să îți gestionezi singură emoțiile și sentimentele.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la vina cu care îți amărăști sufletul

Nu mai da vina pe tine pentru tot ce s-a întâmplat în trecut; acceptă-ți greșelile, învață din ele și, cel mai important, mergi mai departe. Nu mai poți schimba nimic din trecut, însă poți schimba atitudinea ta cu privire la prezent.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la anumite visuri

Trebuie să înțelegi că nu le poți face pe toate, mai ales în această perioadă; de aceea este foarte important să înveți să îți planifici cât mai bine următoarele săptămâni și, dacă este necesar, să renunți la anumite visuri pentru a te concentra complet pe altele mai importante.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la frica de schimbare

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a înflori pe plan profesional; renunță la frică, ieși din zona de confort și pune-ți în aplicare planurile. Ești pe drumul cel bun, ai încredere în tine, Universul este de partea ta.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la regrete

Nu mai poți schimba trecutul. Însă acum poți schimba prezentul, poți schimba modul în care îți trăiești viața aici și acum. Orice moment este cel mai bun moment și orice loc este cel mai bun loc pentru tine.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la teama de singurătate

Învață să fii singură; să te bucuri de timpul petrecut împreună, să îți asculți sufletul și să îți înțelegi inima. Este momentul să fii doar tu cu tine, profită de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni niciodată cu ea.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să mai crezi că viața este doar despre lucruri frumoase

Viața este incredibilă - este un cadou de la Univers cu de toate: cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, cu amăgiri și râsete, cu iubire și suferință. Accept-o așa cum este și bucură-te de ea.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot ce îți dorești

Nu, nu trebuie să ai tot ce îți dorești. Învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai reușit până acum, să fii fericită cu viața pe care o trăiești și să apreciezi lucrurile mărunte și frumoase care îți pun zâmbetul pe buze pentru că acestea sunt cele care contează cu adevărat.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să iei lucrurile mult prea personal

Citește și:

Fiecare om trăiește propria viață; nu te mai concentra pe ce spune și ce părere are altă persoană despre tine, în cinci minute nici măcar nu o mai interesează nimic cu privire la viața ta. Trăiește fără să te gândești la alții, trăiește pentru tine.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să te mai întorci în trecut

Trecutul s-a întâmplat și oricât de mult ai încerca nu mai poți face nimic pentru a schimba lucrurile. Acceptă tot ce ai trăit și mergi mai departe cu viața ta. Prezentul poate fi incredibil de frumos dacă faci puțin efort să trăiești așa cum îți dorești.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.