Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care să ți le spui de cel puțin 10 ori pe zi până la finalul acestui an

2024 se apropie cu pași repezi. Să facem un pact pentru a intra în el cu inima deschisă și sufletul liniștit și vindecat. Cum? Prin crearea ideilor și intențiilor potrivite pentru ce urmează să fie. 

Universul ne sfătuiește să acceptăm viața așa cum este și să ne acceptăm pe noi așa cum suntem. Să nu mai așteptăm să se întâmple tot ce este mai bun la fiecare pas, ci să acceptăm ceea ce se întâmplă cu fiecare pas pe care îl facem și să ne dăm silința pentru a face tot ce este mai bun din acesta. Nu este ușor, însă merită... pentru că doar așa vom fi fericiți cu adevărat și vom trăi o viață împlinită din toate punctele de vedere.

Iată care sunt acele lucruri pe care să ți le spui de cel puțin 10 ori pe zi până la finalul acestui an pentru a începe 2024 cu dreptul:

1. Fericire nu înseamnă să alergi non stop pentru visuri împlinite. Fericire înseamnă să trăiești în clipa de acum și să apreciezi ceea ce ai. Fericire înseamnă să fii bine cu tine, să ai liniște în suflet și să te bucuri de clipa prezentă.

Citește și:

2. Unul dintre cele mai importante lucruri care îți pot aduce liniștea interioară este să înveți să ignori anumiți oameni și anumite lucruri. Pune-te pe primul loc și nu mai încerca să reacționezi la ce fac sau spun cei din jurul tău. Concentrează-te numai și numai pe tine și totul se va schimba.

3. Inspiră profund. Expiră. Relaxează-te. Amintește-ți că cel mai mare semn al creșterii tale interioare este acesta: nu îți mai faci griji pentru lucrurile mărunte care înainte te lăsau fără energie.

4. Cel mai important lucru pe care îl poți face pentru tine chiar acum este să te bucuri de viață. Așa cum este ea. Nu îți dori că zilele să treacă pentru ca tu să fii fericită.

5. Iartă-te pentru deciziile greșite pe care le-ai făcut. Iartă-te pentru momentele în care te-ai grăbit. Iartă-te pentru alegerile care i-au rănit pe alții și, cel mai important, te-au rănit pe tine. Toate aceste experiențe sunt lecții pentru tine.

Citește și:

6. Învață să fii recunoscătoare pentru lecțiile pe care le-ai primit de la viață, acceptă-le, învață din ele și mergi mai departe. Scapă de trecut pentru a fi fericită în prezent.

7. Totul devine inconfortabil atunci când este timpul pentru o schimbare. Așa este viața. Cu efort și răbdare, vei trece și peste asta. Nu uita, nu viața devine mai ușoară, ci tu devii mai puternică.

8. Învață să te impresionezi... să fii mândră de tine. Arată-ți că poți crește, că poți deveni un om mai bun. Nu ești în competiție cu nimeni în această viață. Până la urmă, doar tu contezi.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.