Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 13-19 noiembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul special al sufletului pentru săptămâna 13-19 noiembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Promit să aleg să mă eliberez de orice sentiment negativ pe care îl am față de mine însămi. Promit să aleg să înlocuiesc durerea cu fericirea.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt optimistă. Mă concentrez pe lucurile care chiar contează și învăț să cultiv recunoștința în viața mea. Zi de zi, clipă de clipă.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Trecutul s-a încheiat. El nu mai există. Nu pot schimba ceva ce s-a întâmplat, așa că aleg să merg mai departe cu viața mea, bucurându-mă de momentul prezent și învățând să practic recunoștința.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericirea este și va fi întotdeauna o alegere. De aceea, promit să aleg să văd lucrurile bune, să apreciez tot ce mi se întâmplă frumos, să fiu recunoscătoare pentru ce am.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Am curajul să lupt pentru ceea îmi doresc. Promit să nu renunț la visurile mele. Aleg să merg mai departe pe acest drum pentru că știu că este cel potrivit pentru mine.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de viață acum și fac tot ce îmi aduce fericire. Nu mai aștept nimic de la nimeni pentru că doar eu știu de ce am nevoie pentru a mă simți împlinită.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Evoluez pe fiecare zi și am răbdare în planurile mele. Visurile mele pot deveni realitate, trebuie doar să lupt pentru ele.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Secretul fericirii nu este un secret. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am. În fiecare dimineață. Din nou și din nou.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai permit nimănui să îmi domine emoțiile. Frâiele vieții mele sunt la mine; eu aleg cum să îmi trăiesc prezentul și tot eu îmi clădesc viitorul.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru ceea ce urmează. Accept tot ce îmi vine în cale și aleg să găsesc acele lucruri care mă fac cu adevărat fericită.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Alegerea este la mine. Dacă nu îmi place un aspect al vieții mele, este timpul să fac schimbări astfel încât să trăiesc viața pe care mi-o doresc. Am încredere în mine.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare pentru că și asta va trece. Am încredere în puterea Universului. Știu că destinul meu este unul minunat. Aceasta este doar o perioadă de tranziție.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.