Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 13-19 noiembrie . Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână plină de toamnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la teama de a face greșeli. Să nu-ți fie niciodată frică de greșeli deoarece acestea te ajută să crești și să înveți lucruri minunate. Mergi mai departe și bucură-te de drumul tău în viață, fă alegerile pe care vrei să le faci și trăiește liberă.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să mai aștepți momentul perfect. Ultimele luni te-au învățat că acea clipă perfectă nu există; așadar, a venit momentul să ai încredere în tine, să acționezi atunci când simți nevoia să acționezi și să te bucuri de ceea ce urmează să se întâmple.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să te mai concentrezi pe ce nu contează. Ești atât de îngrijorată, de stresată, de focusată pe lucruri care peste câteva luni nici măcar nu vor mai avea importanță. Încearcă să te detașezi de tot ce nu ține de tine și să fii mai relaxată.

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să te mai judeci . Este momentul să îți dai seama cât de specială ești. Învață să te iubești pentru ceea ce ești. Lucrurile care te fac diferită sunt lucrurile care te definesc. Nu te mai ascunde după măști.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la resentimente. Știu că este greu, însă trebuie să înveți să lași în trecut toate aceste emoții negative; în inima ta nu este loc pentru ură, durere, dispreț, dorință de răzbunare. Înlocuiește-le cu iubire - pentru tine și pentru oamenii din jurul tău.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți să îți faci planuri pe termen lung. Pierzi atât de mult timp încerci să îți planifici viața și uiți ce este cel mai important. Totul se întâmplă acum, în momentul prezent. Nu te mai concentra pe viitor, pe ce ți se va întâmpla peste ani și ani. Trăiește aici și acum.

Citește și:

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să mai mergi pe drumurile greșite în viață. Mai tot timpul te lași influențată de oamenii din jurul tău și ajungi să mergi pe niște drumuri care nu sunt potrivite pentru tine, care nu îți aduc nici măcar un strop de fericire. În această săptămână fă o schimbare și elimină acest obicei din viața ta.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să te gândești că tu trebuie să le faci pe toate. Nu încerca să le faci pe toate de una singură... și, cel mai important, nu încerca să rezolvi problemele altor persoane. Începe cu tine însăți - este momentul că în această săptămână să fii puțin egoistă. Concentrează-te doar asupra ta.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să te mai iei după alți oameni. În această săptămână învață să îți asculți intuiția. Ai încredere că totul va fi bine. Ia deciziile pe care le consideri potrivite pentru tine și mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să te mai pui pe loc secund. Universul are un sfat important pentru tine în această săptămână: înainte de a îți păsa de altcineva, învață să îți pese de tine. Nu te mai concentra pe ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să îți mai faci griji pentru ce urmează. Viața pe care o trăiești este numai și numai a ta. Nu știi ce va fi mâine, însă nici nu trebuie să știi. Ia lucrurile treptat și bucură-te de această călătorie cu tot sufletul tău. Nu mai pune răul în față pentru că nu câștigi nimic.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la toate amintirile dureroase din trecut. De ce alegi să trăiești într-un timp care nici măcar nu mai există? Închide o dată pentru totdeauna acel capitol dificil și îndreaptă-ți atenția asupra prezentului. Învață să trăieșți aici și acum.

Citește și:

foto main pixabay

sursa imagine galerie foto pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.