Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 27 noiembrie - 3 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână de tranziție de la noiembrie la decembrie, de la toamnă la iarnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la frica de schimbare. Nu te teme de nimic în această perioadă. Te așteaptă o săptămână cu schimbări destul de îndrăznețe; acceptă-le, adaptează-te și mergi mai departe pentru că doar așa vei reuși tot ce îți propui.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la dorința de a controla totul. Nimeni nu poate controla totul; de fapt, sunt foarte puține lucruri pe care le putem controla cu adevărat. Încearcă să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Tu ești un simplu spectator, bucură-te de tot ce se întâmplă și trăiește viața la intensitate maximă.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la cei care nu te apreciază. Nu mai încerca să demonstrezi oamenilor din jurul tău că meriți să fii iubită; nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Cine vrea să te iubească, o va face pentru că așa simte. Concentrează-te mai mult asupra ta și a relației pe care o ai cu persoanele care știu cât de mult valorezi.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la toate întrebările fără răspuns. Degeaba continui să îți pui întrebări dacă răspunsurile nu țin de tine. Cum ar fi dacă, în schimb să te concentrezi pe ceva ce nu poți rezolva, să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor în privința cărora poți face ceva cu adevărat?

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la dorința de a schimba oamenii. Nu trebuie să schimbi oamenii, ci din contră. Trebuie să înveți să îi accepți așa cum sunt, cu bune și cu rele, și să îi iubești necondiționat. Înțelege acest lucru și vei vedea cum lucrurile se vor îmbunătăți în toate tipurile de relații din viața ta.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău. Renunta la tot ce te ține în spate; renunță la ura din inima ta și la durerea din sufletul tău. Încearcă să accepți ce s-a întâmplat și să mergi mai departe cu viața ta, este foarte important să nu rămâi prinsă în acest trecut.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la ideea că totul se învârte în jurul vieții profesionale. Vei ajunge într-un moment al vieții tale în care îți vei da seama că ai îndepărtat din jurul tău toți oamenii care te-au iubit și care ți-au fost alături. Încearcă să găsești o variantă de compromis.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la teama că vei fi judecată. Nu renunța la a face ce îți dorești tu de teamă că oamenii din jur te vor judeca. Nu trebuie să îți pese de ce spun sau cred ceilalți. Ție trebuie să îți pese doar dacă ești fericită, dacă sufletul tău este liniștit, dacă simți că faci ce trebuie pentru tine.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să îți mai numeri greșelile. Nu mai ține socoteală cu privire la greșelile pe care le-ai făcut în trecut. Tot ce s-a întâmplat trebuie acceptat. Închide acel capitol și mergi mai departe; viața ta se întâmplă acum.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la stres și la anxietate. Este foarte important să înveți să îți eliberezi mintea de toate gândurile dificile și să cauți liniștea în sufletul tău. Învață să ai grijă de inima ta și de ține și să te hrănești cu energie și emoții pozitive. Înconjoară-te de oameni optimiști.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la incertitudini. Ești pe un drum nou și este foarte important să îl accepți așa cum este, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Renunță la incertitudini și continuă-ți această călătorie; pune-ți destinul în mâinile Universului.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la negativism. Nu mai pune lucrurile negative în față. Nu te mai gândi că se va întâmpla ceva rău. Încearcă să iei totul așa cum este, să cauți soluțîi atunci când te afli într-o situație dificilă, să încerci să îți înveți lecțiile importante și să mergi mai departe.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.