Setari Cookie-uri

Winael lansează cea de-a doua piesă din carieră: 'Fella'

Winael aduce o nouă surpriză și, la scurt timp după piesa lui de debut, revine în atenția publicului cu cel de-al doilea single – „Fella”, o piesă cu un sound captivant ce te hipnotizează de la prima ascultare. 

comunicat de presa: „Fella" este rezultatul pasiunii și dedicării lui Winael față de arta muzicală și dans, lucru care se poate vedea și in videoclip, fiind surprins înconjurat de dansatori, pentru care Winael a lucrat împreună cu Codruța Corocea.

Această piesă aduce un amestec captivant de ritmuri și elemente melodice, demonstrând versatilitatea sa în muzică, lucru care l-a diferențiat și la Vocea României. Winael este unul dintre finaliștii din sezonul trecut, care i-a cucerit pe jurați, iar în urma prestației lui din blind-uri, a fost aplaudat în picioare de către toți cei cinci. De-a lungul competiției, Winael a abordat diferite stiluri muzicale, culminând cu piesa "De-ai fi tu salcie la mal”, interpretată impecabil având în vedere faptul că Winael nu stăpânește bine limba română.

Citește și:

Piesa „Fella" face parte dintr-o serie de piese pe care Winael a pregătit-o pentru fanii săi, pe care urmează să le lanseze în perioada următoare.

Winael a început să cânte de la vârsta de 8 ani, intrând la școală de muzică La Cle des Arts Henry Salvador. Ulterior, a studiat canto liric și a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale de canto (în Caraibe, în Franța continentală, în Regatul Unit, în Guyana), iar apoi ajungând în fața juriului de la emisiunea The Voice Franța, sezonul 7.

În pandemie s-a mutat la Sibiu, unde a colaborat ocazional cu grupul muzical Mojito Band că invitat special. Absolvent cu o licență în limbi străine, Winael vorbește fluent patru limbi (engleză, română, spaniolă, portugheză), în timp ce studiază mandarină și italiană. Interesat și de expresia corporală, Winael a învățat salsa, bachata și merengue, iar recent și-a extins cunoștințele prin adăugarea unor noțiuni de break dance.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.