Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (20-26 noiembrie)

Fiecare zi este o nouă oportunitate de a fi fericiți cu adevărat. Fiecare zi este un dar primit de la Dumnezeu. Așa că trebuie să lăsăm trecutul în spate, să ne concentrăm pe clipa prezentă și să ne bucurăm de aceste momente cum știm noi mai bine.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Fiecare zi este o nouă oportunitate de a fi fericită. Fiecare zi este un dar de la viață - așa că îl iau ca atare și mă bucur de el cum știu mai bine.

Mantra zilei de marți:

Sunt demnă de iubire. Sunt demnă de fericire. Sunt demnă de toate lucrurile bune pe care viața le poate oferi.

Mantra zilei de miercuri:

Inima mea strălucește precum un far cu lumina puternică. Sufletul meu radiază dragoste, bunătate și compasiune.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Am încredere în mine. Fac un pas în spate și învăț să îmi ascult inima pentru că știu că eu singură pot lua deciziile potrivite pentru a face acele schimbări importante.

Mantra zilei de vineri:

Renunț la frică și mă arunc în necunoscut. Îmbrățișez puterea gândirii pozitive și mă bucur de tot ce este mai frumos în viață.

Mantra zilei de sâmbătă:

Am încredere în planul divin și aleg să nu mai alerg prin viață. Am răbdare cu această călătorie a mea pentru că mă ajută să cresc și să evoluez.

Mantra zilei de duminică:

Mă eliberez de durerea trecutului și mă concentrez pe a face din acest moment cel mai frumos capitol al vieții mele. Sunt fericită cu ceea ce trăiesc în clipa de acum.

foto main pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.