Setari Cookie-uri

Trupa VUNK lansează piesă 'O lumină aprinsă'

Pentru publicul iubitor de muzică, trupa VUNK lansează noul single – „O lumină aprinsă", care spune o poveste despre ce s-a întâmplat undeva, la etajul doi, la capăt de scări, despre întunericul care se manifestă când nu iubești. 

comunicat de presa: "Oricât de întunecat este în afara noastră și, uneori, chiar și în gândurile noastre, numai și din puțină lumină sau chiar și în gândurile noastre, sau chiar o scânteie de speranță se aprinde un cântec. Că așa este muzica și așa este iubirea, când arde puternic într-un suflet face lumină și în preajma lui. Lumina aia rară care nu face umbre. Poate o să aprindă multe lumini și în tine.", a declarat Cornel Ilie.

Piesă reprezintă o incursiune în universul sonor distinct al trupei, îmbinând versurile profunde cu armonii captivante. „O lumină aprinsă" este rezultatul colaborării creative a lui Cornel Ilie și Gabriel Maga, care au făcut întreaga piesă. Cu o combinație inconfundabilă de versuri inspirate și note melodice, VUNK aduce o nouă experiență auditivă pentru ascultători.

Citește și:

De 29 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă”, “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie și încreder

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.