Setari Cookie-uri

Cele 9 afirmații pe care ar trebui să ni le spunem non stop până la finalul anului 

Nu uita că puterea este întotdeauna la tine. A venit momentul să îți iei viața în propriile mâini și să faci schimbările importante astfel încât să fii din nou fericită și să simți că ești în locul potrivit. 

Acestea au puterea de a schimba lucrurile și de a ne ajuta să fim în conexiune directă cu ceea ce suntem, să găsim puterea de a ne împlini visurile și să construim viața la care visăm de atât de mult timp.

Vrei să faci o schimbare cu adevărat importantă în viața ta? Vrei să trăiești mai bine ca niciodată? Vrei să lași în spate trecutul și să îți continui drumul către un nou capitol al vieții tale? Vrei să fii împăcată cu prezentul tău? Vrei să ai inima plină de iubire și sufletul încărcat de liniște și pace?

Atunci acționează! Nu uita că puterea este întotdeauna la tine. A venit momentul să îți iei viața în propriile mâini și să faci schimbările importante astfel încât să fii din nou fericită și să simți că ești în locul potrivit.

Citește și:

Am adunat pentru tine 9 afirmații pozitive care te vor ajuta foarte mult deoarece, pe cât de simple sunt, pe atât de multă putere există în ele.

Ce trebuie să faci? Rostește-le când simți că ai nevoie - nu trebuie să le spui în fiecare dimineață, ci doar atunci când te simți copleșită de o anumită situație și nu știi ce să faci pentru a ieși din ea. Afirmațiile pozitive au puterea de a liniști mințile anxioase și de a calma sufletele în care există furtuni.

Care sunt acele afirmații? Ți le lăsăm mai jos:

1. Aleg să mă pun pe primul loc și să am mai multă grijă de mine. Aleg să îi ofer sufletului meu șansă de a se vindeca complet.

2. Inima mea vibrează la frecvența iubirii. Îmi deschid sufletul și îi permit Universului să trimită dragoste în viața mea.

Citește și:

3. Corpul meu este sănătos. Inima mea este plină de recunoștință. Universul este aici, mă sprijină și mă ajută să merg mai departe cu viața mea.

4. Am încredere în mine și știu că totul va fi bine. Fac schimbările pe care mi le doresc și merg mai departe pe drumul potrivit către succes.

5. Știu că divinitatea are un plan special pentru mine. Am încredere că lucrurile se mișcă în favoarea mea. Mă bucur de această călătorie și învăț să fiu fericită cu adevărat.

6. Iubesc viața. Mă iubesc pe mine Iubesc oamenii. Iubesc tot ce mă înconjoară. Iubesc să fiu fericită. Iubirea este parte din viața mea zi de zi, clipă de clipă.

7. Îmi ascult mereu corpul și încerc să îi ofer tot ce are nevoie. Îmi ascult mereu inima și încerc să fiu alături de ea și să o ajut să se vindece. Îmi ascult mereu sufletul și încerc să îi aduc liniștea de care are nevoie.

Citește și:

8. Sunt curajoasă și puternică. Indiferent de obstacolele care îmi apar în cale, eu îmi continui drumul și lupt pentru ceea ce îmi doresc. Știu că viață nu este ușoară... însă merită trăită!

9. Întotdeauna aleg să văd tot ce este mai bun și mai frumos în mine. Mă prețuiesc și mă iubesc necondiționat.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.