Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 4-10 decembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în prima săptămână plină de decembrie.

Horoscopul special al sufletului pentru săptămâna 4-10 decembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de iarnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimic nu mă poate pune la pământ. Găsesc putere în sufletul meu pentru a mă ridica mai curajoasă ca niciodată și a face față tuturor provocărilor.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt înconjurata de dragoste și primesc sprijin necondiționat de la oamenii din jurul meu. Sunt o norocoasă să am astfel de suflete în jurul meu.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Cred în visurile mele cu toată inima mea. Aleg să îmi întind cât mai mult aripile și să zbor sus astfel încât să realizez tot ce îmi doresc.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt o sursă de inspirație pentru oamenii din jurul meu. Îmi trăiesc viața aliniată la planul divin și sunt în conexiune cu tot ce este mai frumos în Univers.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Am făcut pace cu trecutul meu astfel încât să mă vindec cu adevărat și să mă bucur nu doar de prezent, ci și de viitor. Abia aștept să văd ce îmi rezervă destinul.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Atrag succesul și prosperitatea în viața mea. Știu să iau decizii bune și să merg pe drumul care este potrivit pentru mine. În scurt timp voi vedea rezultatele muncii mele.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Evoluez și cresc în mod constant. Nu sunt cine am fost ieri sau acum două zile. Mă bucur de această călătorie și lupt pentru a deveni cea mai bună versiune a mea.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Ies din zona de confort mai mult ca niciodată și sunt deschisă către noi posibilități. Schimbarea îmi bate la ușa și aleg să o accept cu tot sufletul meu.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: În loc să mă tem de schimbare și de probleme, mă concentrez pe găsirea soluțiilor și depășirea provocărilor care îmi stau în cale.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt mândră de mine, de tot ce am îndurat până acum, de toate realizările avute, de toate luptele câștigate. Sunt mândră de punctul în care mă aflu în această viață.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Universul îmi scoate în cale oportunități minunate de succes. Am încredere în el și mă las condusă de planurile pe care le are pregătite pentru mine.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt o forță a binelui în această lume. Lupt pentru fericire, liniște, pace și iubire adevărată. Merităm să trăim frumos și uniți.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.