Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (27 noiembrie - 3 decembrie)

Atragem în mod constant oportunități care se aliniază cu viața pe care divinitatea vrea ca noi să o trăim. Suntem în conexiune directă cu magia Universului și ne bucurăm de tot ce este mai frumos.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Sunt demnă de toate binecuvântările pe care Universul mi le trimite în cale. Accept schimbarea cu brațele deschise și mă bucur de această călătorie a mea.

Mantra zilei de marți:

Am încredere în procesul vieții și renunț să mă mai împotrivesc destinului. Fac un pas în spate și ii permit Universului să îmi arate care este planul pe care l-a pregătit pentru mine.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

Sunt capabilă să îmi ating toate obiectivele pe care le am. Fac un pas către necunoscut și lupt cu toată puterea mea pentru a îmi împlini visurile.

Mantra zilei de joi:

Am încredere în capacitatea mea de a depăși provocările. Am încredere în puterea mea de a accepta ce se întâmplă, de a face un pas în față și de a îmi continua drumul în această viață.

Mantra zilei de vineri:

Sunt deschisă la minunățiile și magia vieții. Inima mea este pregătită să simtă toate emoțiile minunate din această lume incredibil de frumoasă.

Mantra zilei de sâmbătă:

Atrag în mod constant oportunități care se aliniază cu viața pe care divinitatea vrea să o trăiesc. Sunt în conexiune cu magia Universului.

Citește și:

Mantra zilei de duminică:

Sunt recunoscătoare Universului pentru cadoul unei noi zile și promit să fac tot ce îmi stă în putință pentru a face din acest moment unul cu adevărat special.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.