Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (4-10 decembrie)

Suntem în pace cu tot ce s-a întâmplat, tot ce se întâmplă și tot ce urmează să se întâmple. Universul ne trimite semne că destinul nostru este unul cu adevărat special și ne spune că trebuie să avem încredere în el.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Sunt în pace cu tot ce s-a întâmplat, tot ce se întâmplă și tot ce urmează să se întâmple. Știu că destinul meu este unul cu adevărat special.

Mantra zilei de marți:

Aleg să renunț la frică și să îmbrățișez dragostea cu toată puterea mea. Mă vindec de trecut și îmi continui drumul prin viață.

Mantra zilei de miercuri:

Citește și:

Sunt înconjurată de liniște și de pace. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în acest moment prezent.

Mantra zilei de joi:

Îmi deschid inima și îi permit Universului să mi-o umple cu iubire pură. Îmi deschid sufletul și îi permit Universului să mi-l umple cu liniște. Îmi deschid mintea și îi permit Universului să mi-o umple cu gânduri pozitive.

Mantra zilei de vineri:

Mă bucur cu tot sufletul meu de această zi deoarece este singura care există și care contează cu adevărat. Astăzi pot fi fericită cu adevărat.

Mantra zilei de sâmbătă:

Inima mea este împăcată cu tot ce a fost. Sufletul meu este fericit în clipa de acum. Mintea mea construiește visuri pentru un viitor minunat.

Mantra zilei de duminică:

Aleg să mă bucur de această zi, să fiu fericită în clipa prezentă și să mulțumesc cu recunoștință Universului pentru că îmi oferă tot ce are mai bun.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.