Setari Cookie-uri

Mark Stam a lansat piesa 'Dorul'

Mark Stam, artistul care ne-a cucerit inimile cu piesa „Flori" alături de Adda, revine în lumina reflectoarelor cu o nouă bijuterie, despre sentimente intense și despre iubiri ce ne definesc viețile. „Dorul", piesa sa proaspăt lansată pe toate platformele digitale pe 23 noiembrie, aduce o doză puternică de emotivitate și pasiune, completată de o variantă live incitantă disponibilă pe YouTube.

comunicat de presa: Mark Stam continuă să demonstreze că este nu doar un artist talentat, ci și un suflet sensibil care reușește să atingă inimile ascultătorilor cu fiecare notă. „Dorul” este o baladă subtilă, în care suferința brută se transformă într-un dor intens, destinat persoanei iubite. Cu siguranță, piesa emană o sensibilitate profundă și o incursiune emoțională captivantă.

Cu o voce inconfundabilă, Mark Stam se remarcă din nou prin puterea sa vocală excepțională, care nu poate fi trecută cu vederea. Reușește să stârnească emoții intense și să creeze o legătură autentică cu ascultătorii săi. Așadar, artistul romantic incurabil a reușit să contureze o piesă care nu numai că reflectă iubirile pasionale, dar și cele pline de speranță.

Citește și:

„Dorul” este mai mult decât o simplă melodie; este o călătorie emoțională oferită de Mark Stam, care își împărtășește sinceritatea și pasiunea sa cu publicul. Prin această nouă creație, artistul rămâne fidel esteticii sale muzicale distincte și continuă să cucerească inimile ascultătorilor săi.

Despre piesa Mark Stam spune: „Fericire, tristețe, melancolie, mâhnire și nostalgie sunt câteva din emoțiile care descriu versatilitatea acestei stări. Pentru unii e un chin pentru alții este o plăcere. Refrenul poate să prindă o alta culoarea dacă ne raportăm la rădăcină latinească, de unde și provine acest cuvânt, ,,Dolus” care înseamnă ,,Durere”.

Aceasta piesa ca și ,,Flori” a fost scrisă cu 4-5 ani în urmă, când simțeam că m-am pierdut pe mine însumi și părea să nu mai fie vreo cale de întoarcere, mi-a fost dor de mine așa cum mă cunoșteam și pot să vă zic că m-am regăsit.
M-am tot chinuit în anii ce au trecut să o lansez dar bănuiesc că ,,Piesa” nu și-a dorit asta, acum însă a venit momentul mult așteptat de mine. A trecut prin diferite forme și structuri, cândva avea și o strofă 2 și peste 3 minute, dar cu ajutorul lui Radu Duminica și Ștefan Marin - producătorii acestei piese, am găsit hainele melodice perfecte cu care să îmbrăcăm acest sentiment care mă bântuia de ceva timp.

Citește și:

Piesa aceasta e a voastră, lăsați-vă dorul să cânte la unison cu ea!”

Piesa este o producție HaHaHa Production. De muzică s-au ocupat Mark Stam, Radu Duminică, Ștefan Marin. Textul este scris de Mark Stam, iar producția și mix-ul a fost făcută de Radu Duminică și Ștefan Marin.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.