Setari Cookie-uri

Miracolele mici sunt la tot pasul. Doar deschide ochii și apreciază magia Universului 

Nu mai lupta să schimbi drumul pe care ești acum pentru că Universul are planul lui pentru tine. Ai răbdare... și vei vedea cât de frumoasă poate fi viața ta. 

Nu mai încerca să îți grăbești propriul destin. Nu mai alerga prin viață pentru că nu vei putea fi niciodată mai fericită decât poți în momentul de acum.

Nu mai lupta să schimbi drumul pe care eșți acum pentru că Universul are planul lui pentru tine. Nu mai bate la uși ce nu sunt menite să fie deschise de către tine pentru că Dumnezeu are ferestre mari prin care așteaptă să treci.

A început numărătoarea inversă pentru acest an. Așadar... încearcă să faci un pas micuț în spate și să te oprești din fuga prin viață. Respiră profund. Alege să fii prezentă în clipa de acum pentru că aici se întâmplă cu adevărat viața ta.

Fiecare zi aduce o serie de mici miracole în fața ochilor tăi. Fă tot posibilul pentru a le observă și a le oferi atenția necesară. Le vezi? Deschide-ți inima și învață recunoștința. Ești în viață... și acest lucru este un dar de la Univers.

Citește și:

Amintește-ți că pacea interioară vine în momentul în care alegi să renunți la lucrurile pe care nu le poți controla și la modul în care crezi că ar trebui să fie viața ta în momentul prezent și înveți să te concentrezi pe ceea ce poți controla și să apreciezi tot ceea ce este. Este momentul să vezi binele, frumusețea și fericirea din viața ta.

Este momentul să te concentrezi pe ce ai și să nu îți mai pese atât de mult de ceea ce nu ai și vrei să obții. Este momentul să te bucuri de lucrurile mărunte pentru că ele sunt cele care contează cu adevărat.

Așadar, privește-te în oglindă și zâmbește-ți. Zâmbește mai mult ca oricând... Nu pentru că viața a fost ușoară, perfectă sau așa cum ți-ai dorit tu să fie... ci pentru că tu ai ales să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ai trăit, pentru toate greutățile pe care le-ai depășit deoarece ele te-au făcut mai puternică. Pentru toate momentele în care ai simțit că nu mai poți pentru că așa ți-ai dat seama că singură te poți ridica de la pământ pentru a merge mai departe.

Citește și:

Zâmbește pentru tot ce s-a întâmplat. Trecutul este în spate. Prezentul este aici și vine cu liniștea pe care o meriți. În sfârșit vei înțelege de ce ai fost nevoită să treci prin acest capitol dureros. În sfârșit, Universul îți va arăta care este drumul tău în viață. În sfârșit, vei face pace cu tot ce a fost și vei trăi în liniște și cu sufletul încărcat de fericire.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.