Setari Cookie-uri

'Muzica' de Nosfe feat. Feli: Videoclipul care include imagini din filmul VISUL, regia Cătălin Saizescu

Imagini din filmul VISUL în noul videoclip Feli feat. Nosfe: „Muzica”! Artiști din România, prezenți la o proiecție specială dedicată lui Nosfe

comunicat de presa: Mai multe imagini din filmul VISUL, regizat de Cătălin Saizescu, fac parte din videoclipul piesei „Muzica” - Nosfe feat. Feli, lansat pe 4 decembrie, într-o proiecție specială la Cineplexx Băneasa. La eveniment au participat mai mulți artiști din România care au colaborat cu Vlad Darius Crețan Nosfe, regretatul muzician care interpretează unul din rolurile din film.

Videoclipul produs de SICVRIO a stârnit emoții în rândul celor prezenți la eveniment, fiind dedicat memoriei artistului.
La filmările clipului a participat și soția artistului, Mădălina Crețan, mai mulți dintre prietenii săi din industria muzicală, precum și actorii Vlad Logigan, Adi Nartea, Silviu Mircescu, Georgiana Saizescu, alături de regizorul Cătălin Saizescu.
Clipul poate fi urmărit online și poartă mesajul „Ești aici cu noi”, dedicat lui Nosfe.

Citește și:

„Piesa „Muzica” a fost făcută, în forma inițială, în 2020, în ziua în care m-am cunoscut cu Nosfe. A rămas în stadiul de idee până în momentul în care Cătălin Saizescu mi-a spus că are nevoie de câteva piese pentru VISUL, iar „Muzica" mi s-a părut relevantă în contextul filmului.

Am discutat cu Feli, i-am arătat draftul, a scris refrenul, și așa a ieșit versiunea finală. Suntem fericiți că datorită acestui proiect am avut șansa să transmitem încă o dată bucuria și optimismul permanent al lui Nosfe.”, spune Vlad Popescu (Vladon), producătorul și compozitorul piesei.

Ale Blake, Alina Eremia, Dara, Deliric, Jo, Lu-K Beats, Matteo, OG Eastbull, Speak, Ștefania, Sasha Lopez, Majda Aboulumosha, actorii Marian Olteanu și Bogdan Farcaș se numără printre cei care au fost prezenți la proiecția specială de la Cineplexx Băneasa, fiind alături de Mădălina Crețan.

Citește și:

„Suntem prezenți la împlinirea a două dintre marile vise ale lui Nosfe, unul dintre ele este piesa cu Feli, pe care și-a dorit-o foarte mult pentru că ea este o artistă pe care o aprecia foarte mult, și al doilea este filmul în care și-a dorit mult să joace acest rol. Blândețea lui trece de marile ecrane, indiferent cum poate părea personajul.”, a spus Mădălina Crețan.

Regizorul Cătălin Saizescu și actorii Vlad Logigan, Georgiana Saizescu, Silviu Mircescu, George Ivașcu, Nae Alexandru și Serghei Mizil au întâmpinat invitații de la proiecția specială.

„L-am cunoscut pe Nosfe ca actor, am devenit apropiați în scurta vreme petrecută împreună, era un om deosebit, cu care mi-a făcut o mare plăcere să lucrez. Astăzi, munca lui ca actor se vede în fața colegilor muzicieni. Cele două arte - muzica și filmul se împletesc și ne unesc.”, a declarat Cătălin Saizescu.

Citește și:

Vlad Darius Crețan Nosfe joacă în VISUL rolul lui Botișor, un deținut cu înclinații muzicale care acceptă să facă parte din distribuția unei piese de teatru, sperând că bunica lui îl va vedea pe scenă. Alături de colegii săi din penitenciar - „Fane Măreț” (Serghei Mizil), „Flaut” (Silviu Mircescu), „Fundulea” (Ștefan Lupu), „Gutuie” (Nicodim Ungureanu) și „Blându” (Mircea Drîmbăreanu) - participă la spectacolul regizat de Alex (Vlad Logigan) pentru un festival de teatru, cu gândul că ar putea cumva să evadeze.

VISUL urmărește încercarea lui Alex (Vlad Logigan), un actor de provincie, de a pune în scenă piesa meșterilor din „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare cu un grup de deținuți dintr-un penitenciar, în timp ce munca la teatrul la care lucrează e umbrită de pretențiile unui regizor absurd (George Ivașcu), iar relația cu iubita lui Carmen (Georgiana Saizescu) e în declin.

Citește și:

Din 7 decembrie vor avea loc o serie de proiecții speciale în prezența echipei în 10 orașe: Cluj-Napoca (7 decembrie, la Cinema City Iulius Mall, de la ora 18:30), Brașov (8 decembrie: la Cinema City AFI de la ora 18:30 și la Cinema One, de la ora 19:00), Sibiu (9 decembrie, de la 18:30, Cineplexx Sibiu), Timișoara (10 decembrie, la cinema Timiș, de la ora 19:00), Craiova (Cinema VIP Electroputere Mall, 12 decembrie 2023, ora 18:30), Pitești (Cinema City VIVO!, 13 decembrie 2023, ora 18:30), Iași (14 decembrie, la Cinema City Iulius Mall, ora 18:30), Constanța (Cinema City VIVO!, pe 16 decembrie, de la 18:30), Oradea (17 decembrie, la 18:30, în Oradea Palace Lotus Center), Ploiești (19 decembrie 2023, de la ora 18:30, la Cinema City Shopping City Ploiești).

Inspirat de întâmplări reale, după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe („Groapa”), lungmetrajul VISUL va ajunge în cinematografele din toată țara începând cu 12 decembrie 2023, distribuit de Bold Film Studio. Biletele sunt disponibile pe site-urile cinematografelor și la casieriile acestora. Detalii pe: https://boldfilmstudio.ro/productii/visul/

Din distribuția filmului mai fac parte: Gloria Găitan, Magda Catone, Adrian Nartea, Florin Piersic Jr., Valentin Teodosiu, Gabriel Spahiu, Cosmin Natanticu, Irina-Margareta Nistor și mulți alții.

Citește și:

Imaginea este semnată de Tudor Mircea RSC, montajul a fost realizat de Tudor Chivulescu, muzica originală este compusă de Alexei Țurcan, iar scenografia îi aparține Corinei Grămoșteanu.

Produs de: Nerv Film. Producător: Cătălin Saizescu; Producător Executiv: Ruxandra Flonta; Director de producție: Bogdan Luca.

Un film realizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și finanțat de: ALTEX, Kaufland, DEDEMAN, Alliance Healthcare România, BOIRON, Cineplexx România, Tinervis Group, FLIP TECHNOLOGIES, URSUS, COTNARI, United Media Services

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.