Setari Cookie-uri

Winael lansează single-ul 'Leila'

Winael, finalistul Vocea României 2022, lansează piesa „Leila". 

comunicat de presa: Artistul originar din Caraibe, Winael, lansează cea de-a treia piesă din carieră –„Leila”, din seria de cinci piese pe care acesta le are în curs de lansare.

„Leila" este o creație muzicală ce combină armonios sound-uri diverse, aducând în prim-plan atât elemente de pop și dance, dar prezintă și câteva influențe orientale. Versurile în limba engleză și franceză, evidențiază versatilitatea pe care Winael o aduce în atenția publicului.

Din EP-ul de cinci piese, Winael a lansat până acum „Cherry” și „Fella”, iar cu noua piesă, demonstrează încă o dată versatilitatea sa artistică, pe care a demonstra-o anul trecut și la emisiunea concurs Vocea României. Acesta a făcut parte dintre finaliștii ediției de anul trecut și a cucerit jurații încă din blind-uri, unde a fost aplaudat în picioare de către toți cinci. De-a lungul competiției, Winael a abordat diferite stiluri muzicale, culminând cu piesa "De-ai fi tu salcie la mal”, interpretată impecabil având în vedere faptul că Winael nu stăpânește bine limba română.

Citește și:

Winael a început să cânte de la vârsta de 8 ani, intrând la școală de muzică La Cle des Arts Henry Salvador. Ulterior, a studiat canto liric și a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale de canto (în Caraibe, în Franța continentală, în Regatul Unit, în Guyana), iar apoi ajungând în fața juriului de la emisiunea The Voice Franța, sezonul 7.

În pandemie s-a mutat la Sibiu, unde a colaborat ocazional cu grupul muzical Mojito Band că invitat special. Absolvent cu o licență în limbi străine, Winael vorbește fluent patru limbi (engleză, română, spaniolă, portugheză), în timp ce studiază mandarină și italiană. Interesat și de expresia corporală, Winael a învățat salsa, bachata și merengue, iar recent și-a extins cunoștințe

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.