Setari Cookie-uri

18-20 Decembrie: Soarele se aliniază cu Centrul Galactic și deschide drumul vindecării pentru noi toți

Magia continuă pe final de an 2023. Universul este mai darnic ca niciodată cu noi și ne ajută să regăsim fericirea pe măsură ce privim în sufletele noastre și descoperim cine suntem cu adevărat. Mintea se aliniază la scopul sufletului și transformarea este pe cale să se întâmple. 

În perioada 18-20, Soarele se aliniază cu Centrul Galactic, aducând energii intense și oportunități pentru treziri spirituale. Mai mult, acest moment deschide drumul vindecării pentru noi toți și aliniază sufletele la puterea divină. Este timpul să căutăm să îmbrățișăm adevărurile ascunse din inima noastră deoarece această aliniere amplifică conștientizarea intuitivă și spirituală.

Această aliniere ne poate inspira să ne extindem orizonturile, să îmbrățișăm noi sisteme de credință sau să începem un nou capitol de auto-descoperire... totul pentru a ne conecta la noi înșine, a ne vindecă de trecut și de a o lua de la capăt. Ne pregătim de finalul acestui an și trebuie să începem 2024 cu dreptul.

Energiile pe care Universul le trimite către noi în perioada 18-20 decembrie sunt precum un portal puternic al schimbării ce ne ghidează către transformare.

Citește și:

Sfatul Universului pentru noi toți: Schimbarea începe acum. Este timpul să lăsăm trecutul în spate și să o luăm de la capăt

Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul în care Soarele se aliniază cu Centrul Galctic, o energie cosmică puternică ne înconjoară, oferindu-ne oportunitatea unică de introspecție, reînnoire și inițierea unui nou capitol în viața noastră.

Centrul Galactic, o regiune misterioasă și puternică din inima Căii noastre Lactee, are o semnificație spirituală profundă, iar valorificarea energiei acestei alinieri poate fi o experiență ce ne poate schimba radical viața, ghidându-ne către creșterea personală pe care ne-o dorim, claritate și schimbare pozitivă.

Ce este Centrul Galactic?

Centrul Galactic este o regiune plină de energie situată în miezul galaxiei noastre, la aproximativ 26.000 de ani lumină distanță de Pământ. În astrologie și spiritualitate, aceasta este adesea considerată ca o sursă de înțelepciune spirituală, energie divină și conștiință cosmică.

Citește și:

Când Soarele se aliniază cu acest centru puternic, se crede că alinierea ne amplifică conexiunea cu Cosmosul, oferind o oportunitate unică pentru noi toți de trezire spirituală și transformare personală.

Ritualul de care toate sufletele au nevoie în timpul alinierii Soare - Centru Galactic:

1. Pregătește locul

Începe prin a găsi un spațiu liniștit și confortabil în care să nu fii deranjată. Poți folosi cristale puternice pentru a spori energia locului în care te afli (exemplu: ametist sau cuarț).

2. Meditează

Începe ritualul cu o meditație care să te ajute să te centrezi în prezent: închide ochii, respiră profund și vizualizează cum un fascicul de lumină cosmică te conectează la Centrul Galactic. Simte cum această energie curge prin tine și îți curăță mintea, corpul și spiritul.

Citește și:

3. Scrie în jurnal

Ia un jurnal sau o foaie și un pic și notează-ți intențiile pentru următorul capitol al vieții tale. Ce schimbări vrei să manifești? Ce aspecte din tine vrei să hrănești sau să eliberezi? Fii sinceră și deschisă deoarece acest proces este doar despre creșterea ta.

4. Eliberează-te de tot ce nu mai ai nevoie

Creează un act simbolic de eliberare pentru a renunta la orice bagaj din trecut sau energie negativă. Poți face asta notând pe o foaie tot ce vrei să lași în urmă și apoi arzând acea foaie. Pe măsură ce hârtia se transformă în cenușă, vizualizează cum poverile dispar în fum și se risipesc în energia cosmică.

5. Stabilește-ți intențiile

Stabilește intenții pozitive pentru noul capitol al vieții tale. Scrie obiective specifice, visuri realizabile care să se alinieze cu dorințele și creșterea ta. Imaginează-ți că atingi aceste obiective și simte bucuria și împlinirea din sufletul tău.

Citește și:

6. Practică recunoștința

Încheie ritualul cu o practică a recunoștinței: exprimă-ți recunoștința pentru lecțiile din trecut, pentru momentul prezent și pentru oportunitățile care te așteaptă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.