Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (18-24 decembrie)

Universul este alături de noi și ne cere să avem încredere în planul lui. Orice provocare apărută în calea noastră vine pentru a ne învăța lecții importante, a ne face mai puternici și a ne ajuta să devenim cea mai bună versiune a noastră. Învățăm și creștem în timp ce ne pregătim pentru un nou capitol al vieții noastre.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Aleg să am încredere în mine și să merg mai departe indiferent de ce se întâmplă în jurul meu. Am încredere în semnalele pe care Universul mi le transmite.

Mantra zilei de marți:

Universul îmi dă încredere. Orice provocare apare în calea mea, știu că în mine este puterea pentru a o accepta și, cel mai important, pentru a o depăși. Astăzi învăț și cresc.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

În inima mea există puterea de a crea realitatea pe care mi-o doresc, controlându-mi energia, gândurile și emoțiile.

Mantra zilei de joi:

Inima mea este plină de iubire și fericire. Sufletul meu este plin de liniște. Mintea mea este încărcată de gânduri pozitive.

Mantra zilei de vineri:

Ceea ce trăiesc astăzi este ceea ce contează cu adevărat. Ce s-a întâmplat nu mă mai interesează și ce urmează să se întâmple nu mă mai sperie.

Mantra zilei de sâmbătă:

Nu mă mai tem de nimic. Fricile sunt doar în mintea mea; le accept și apoi le permit să plece din viața mea pentru ca eu să trăiesc în liniște și pace.

Mantra zilei de duminică:

Am grijă de mine și fac ce este mai bine pentru sufletul meu. Aleg să mă pun pe primul loc și să iau decizii în funcție de ce îmi dictează inima.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.