Setari Cookie-uri

Transformers: Ascensiunea bestiilor este disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din 15 decembrie

Explozivul film Transformers: Ascensiunea bestiilor este disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 15 decembrie

comunicat de presa: Aventura care se desfășoară în anii '90 străbate întreaga lume și este regizată de Steven Caple Jr., cu Anthony Ramos și Dominique Fishback în rolurile principale.

Transformers: Ascensiunea bestiilor este cea de-a șaptea parte din franciza de succes, un film epic de acțiune și aventură bazat pe Transformers™, figurinele emblematice de la Hasbro. Filmul va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 15 decembrie.

Revenind la acțiunea și spectacolul care au cucerit fanii de pretutindeni, cel mai recent capitol transportă audiența într-o aventură în jurul lumii cu Autoboții în anii '90, și lansează o facțiune cu totul nouă de Transformeri – Maximalii – care li se alătură ca aliați în bătălia pentru planetă.

Citește și:

Filmul îi are în distribuție pe Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Dean Scott Vazquez și Tobe Nwigwe, alături de o distribuție vocală de excepție, din care fac parte Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé. Rodriguez, Pete Davidson, Colman Domingo, Cristo Fernández și Tongayi Chirisa.

Transformers: Ascensiunea bestiilor este regizat de Steven Caple Jr., pe baza unei povești scrise de Joby Harold și a unui scenariu de Joby Harold și Darnell Metayer & Josh Peters și Erich Hoeber & Jon Hoeber. Transformers: Ascensiunea bestiilor este produs de Lorenzo di Bonaventura, Tom DeSanto & Don Murphy, Michael Bay, Mark Vahradian și Duncan Henderson, iar producția executivă este semnată de Steven Spielberg, Brian Goldner, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Brian Oliver, Bradley J. Fischer și Valerii An.

Citește și:

Înainte ca filmul de acțiune și aventură de succes să apară pe SkyShowtime, fanii pot să revadă toate cele șase filme ale francizei, inclusiv Transformers, Transformers: Răzbunarea celor învinși, Transformers 3, Transformers: Exterminarea, Transformers: Ultimul cavaler și Bumblebee, toate fiind disponibile pentru vizionare acum pe platformă.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame).

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.