Setari Cookie-uri

Pe 21 decembrie Soarele intră în Capricorn. Ne așteaptă un capitol puternic al schimbărilor 

Universul ne invită să ne aliniem inimile la obiectivele noastre. Trebuie să ne asigurăm că ambițiile și visurile pe care le avem nu sunt rezultatul condiționării societății, ci că ceea ce vrem este ceea ce simte cu adevărat sufletul nostru.

Ziua de 21 decembrie este una foarte importantă deoarece Soarele părăsește aventurierul și independentul Săgetător și se mută în practicul și disciplinatul Capricorn. Acesta este ultimul semn pe care Soarele îl vizitează înainte de încheierea anului 2023 și ne aduce un capitol puternic al schimbărilor și transformărilor pe toate planurile.

În fiecare lună experimentăm un nou sezon astrologic pe măsură ce Soarele trece într-un semn zodiacal diferit. Aceste momente aduc cu ele și energii puternice, teme noi și informații importante.

De data această Soarele întră în Capricornul responsabil și dornic de evoluție, ajutându-ne să ne simțim mai motivați și mai orientați spre obiectivele noastre. Perioada în care Soarele este în Capricorn este 21 decembrie 2023 - 20 ianuarie 2024.

Citește și:

Soarele în Capricorn: Ce ne aduce această schimbare în Cosmos?

De-a lungul anului Soarele se plimbă prin fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul europen. Cu fiecare nou sezon astrologic acesta aduce și o nouă energie, o schimbare a perspectivelor și o legătură mai profundă cu temele pe care le posedă un anumit semn.

Fiecare anotimp astrologic are teme diferite, energii diferite și o cale unică ce ne poate ajuta să ne apropiem spre obiectivele și visurile noastre. Sezonul Capricornului este un moment deosebit de puternic ce aduce cu el ambiție și hotărâre de a ne împlini dorințe și visuri foarte importante.

Capricornul este un semn de pământ, dornic de evoluție și transformare, mereu concentrat pe carieră. Așadar, dacă ești gata să afli despre acest val de motivație și cum poți face pentru a funcționa pentru tine, îți recomandăm să citești în continuare.

Citește și:

Semnificație: Soarele în zodia Capricorn

Pe măsură ce ne apropiem de un an nou, Capricornul vine cu energia potrivită pentru a ne ghida către motivație și posibilitățile nesfârșite pe care ni le poate aduce acest început. De fapt, energia pământească a Capricornului poate fi motivul pentru care suntem atât de motivați să facem schimbări în noul an. Capricornul ne amintește de toată munca grea ce trebuie făcută pentru a ne îndeplini obiectivele.

Universul ne sfătuiește să ne concentrăm asupra aspectelor practice din viața noastră - mai exact pe acele părți care nu sunt nici strălucitoare, nici interesante, însă care sunt importate și necesare. Acesta poate fi motivul pentru care suntem atrași de schimbări în rutina noastră, de planuri noi și de decizii care să ne ajute să avem o viață mai organizată și mai frumoasă.

Citește și:

Capricornul aduce o ambiție incredibilă de a ne elibera de trecut și a merge mai departe cu viețile noastre.

Cele mai importante teme ale sezonului Capricornului

Capricornul este asociat cu certitudinea succesului și aduce aproape tot ce este necesar în față pentru a ne atingem obiectivele. Acum este momentul să luptăm pentru ceea ce ne dorim și să intrăm cu planuri frumoase și decizii unice în Noul An.

Când Soarele este în Capricorn, Universul ne trimite semnale că acesta este un moment excelent pentru a arunca o privire clară asupra obiectivelor pe termen lung și a ceea ce am putea face chiar acum pentru a ne apropia mai repede de ele. Energia Capricornului ne arată, de asemenea, pașii necesari pentru a ne putea atinge obiectivele.

Această energie puternică ne va propulsa înainte, ajutându-ne să facem primii pași către visurile noastre.

Citește și:

Capricornul ne îndeamnă să ne îndreptăm atenția și asupra viețîi personale. Suntem aproape de oamenii pe care îi iubim, însă învățăm să fim rezervați în ceea ce privește emoțiile noastre în relațiile cu cei pe care nu ii cunoaștem suficient de bine.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.