Setari Cookie-uri

2024 aduce puterea unui nou început. În sfârșit, înțelegem de ce a trebuit să trecem prin toată durerea

Nimic nu este întâmplător, iar noi toți suntem acolo unde trebuie să fim. 

Magia este pe cale să se întâmple. Anul 2023 a fost un an pentru creștere, transformare și învățare. Luăm din el tot ce a fost mai bun și mergem mai departe, pe drumul vieții noastre, către un 2024 incredibil.

Facem pace cu trecutul pentru a ne concentra pe ce contează cu adevărat - prezentul în timp ce plănuim cu inima deschisă viitorul minunat care ne așteaptă. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit până acum deoarece totul se întâmplă cu un motiv. În sfârșit, înțelegem de ce a fost nevoie să trecem prin toată durerea din ultima perioadă. Universul are un plan minunat pentru noi și abia acum îl vedem.

Iată 8 mantre puternice care să te ajute în următorul an:

1. Puterea se află în interiorul meu. Mă bazez pe forță mea interioada pentru a naviga prin provocările vieții cu grație și liniște. Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple.

Citește și:

2. În următorul an voi avea parte de fericirea la care visez de atât de mult timp. Aleg să găsesc bucurie în sufletul meu și sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc în clipa prezentă.

3. Energia sufletului meu atrage toată fericirea din Univers pe măsură ce se îndepărtează și respinge negativitatea. Viața mea va fi una minunată de acum înainte.

4. Drumul meu este cel pe care merg chiar acum. Am încredere în călătorie și îmbrățișez fiecare pas pe care îl fac cu curaj și curiozitate. Știu că acest capitol al vieții va fi unul cu adevărat special.

5. Mă eliberez de frică și de îndoială și permit luminii încrederii să mă ghideze pe calea mea. Am încredere în planul pe care Universul l-a pregătit pentru mine.

Citește și:

6. În căutarea fericirii, prioritizez grija față de mine însămi și îmi hrănesc inima cu liniște, iubire și fericire.

7. Sunt un magnet incredibil de puternic pentru oportunitățile care se aliniază cu adevăratul meu scop și îmi aduc împlinire.

8. Recunoștința este cheia fericirii. Apreciez abundența pe care Universul o trimite către mine și învăț toate lecțiile pe care Dumnezeu vrea să le știu în această călătorie a mea.

fotot main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.