Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (1-7 ianuarie)

Ne deschidem sufletele către un nou început. Luptăm pentru ceea ce ne dorim și în, același timp, îi permitem Universului să ne ghideze către drumul pe care l-a pregătit pentru noi. 

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Nu mai permit nimănui să îmi domine emoțiile, alegerile sau visurile. Îmi iau viața în propriile mâini și învăț să iau deciziile pe care sufletul meu le consideră potrivite.

Mantra zilei de marți:

Lupt pentru ceea ce îmi doresc. Efortul nu este niciodată irosit, chiar dacă duce la rezultate dezamăgitoare. Pentru că întotdeauna mă face mai puternică și mai sigură pe mine.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

Lucruri uimitoare mi se întâmplă în fiecare zi. Astăzi aleg să simt în sufletul meu bucurie, fericire, emoție. Astăzi aleg să zâmbesc clipă de clipă.

Mantra zilei de joi:

Nimeni nu știe mai bine decât mine de ce am nevoie pentru a fi fericită. Astăzi aleg să îmi ascult sufletul și să îmi urmez inima.

Mantra zilei de vineri:

Cred în mine și în tot ceea ce sunt. Cred în visurile mele. Cred în puterea mea de a face o schimbare. Cred că Universul este de partea mea.

Mantra zilei de sâmbătă:

Sunt într-o continuă schimbare. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Lucruri bune vin către mine. Fericirea adevărată este deja în sufletul meu.

Mantra zilei de duminică:

Ofer iubire oamenilor din jurul meu. Ofer iubire tuturor celor pe care îi întâlnesc astăzi. Și, cel mai important, ofer iubire sufletului meu.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.