Setari Cookie-uri

Pe final de an 2023 Jupiter iese din retrograd. Acum are loc trezirea noastră pe măsură ce pășim către drumul schimbării

După 4 luni de retrograd, Jupiter alege să închidă această călătorie a lui pe ultima sută de metri din 2023. Acesta este un semnal puternic primit de la Univers că avem undă verde către prosperitate, fericire și bucurie. 

Pe 30 decembrie, Jupiter revine direct la 5 grade în Taur. Călătoria retrogradă a lui Jupiter în Taur a început pe 4 septembrie și ne-a oferit oportunitatea de a explora teritorii neașteptate și de a ne extinde orizonturile în moduri pe care probabil nu ni le-am imaginat niciodată - atât pe plan personal, cât și în ceea ce privește viața socială.

Jupiter iese din retrograd Magia pătrunde în viețile noastre și totul în jur se schimbă

Cu Jupiter direct ne putem aștepta laeliberarea unor obstacole majore din drumul nostru prin viață; Universul face loc unui capitol de creștere și abundență. Energiile expansive ale lui Jupiter combinate cu natura fermă a Taurului creează o putere incredibilă în Cosmos, iar noi suntem invitați să profităm de ea. Este ca și cum Universul și-a ridicat degetul de pe butonul de pauză, permițându-ne continuarea progresului și împlinirea visurilor.

Citește și:

În plus, Jupiter direct marchează o schimbare semnificativă a valorilor asociate cu relațiile, viața personală, posesiunile materiale, intimitatea și valoarea de sine. Chiar dacă Mercur este în continuare retrograd, Jupiter direct este o lumină verde cosmică ce ne îndeamnă să ne focusăm pe obiectivele și aspirațiile care s-au format în adâncul inimilor noastre.

Pe măsură ce pășim în 2024, această energie pe care o primim din partea Universului promite binecuvântări divine și posibilitatea pentru creștere spirituală.

Cum să folosim în mod productiv energia cosmică pe care Jupiter direct o trimite către noi:

1. Este timpul să avem intenții clare. Trebuie să începem prin a stabili intenții clare pentru următorul an. Suntem sfătuiți să ne definim obiectivele, dorințele și visurile. Energia Cosmosului ne susține mai mult atunci când avem o idee clară cu privire la ce ne dorim să realizăm.

Citește și:

2. Trebuie să reflectăm și să eliberăm. Acest final de an este un moment bun pentru introspective. Trebuie să facem un pas în spate și să ne întoarcem în trecut, să ne gândim la tot ce am trăit, să ne recunoaștem realizările, să ne eliberăm de ceea ce nu ne mai servește și să facem spațiu în viețile noastre pentru un nou început.

3. Este momentul să îmbrățișăm noile începuturi. Suntem încurajați să acceptăm această energie de reînnoire și să ne concentrăm pe proiecte creative care se aliniază cu intențiile noastre pentru noul an.

4. Trebuie să fim recunoscători. Universul ne sfătuiește să ne exprimăm recunoștința pentru ceea ce am și pentru oportunitățile care ne așteaptă. Acest exercițiu poate amplifica energia pozitivă pe măsură ce atrage abundența în viețile noastre.

Citește și:

5. Împărtășim lumina. Trimitem energie pozitivă oamenilor din jurul nostru. Acest capitol reprezintă începutul unui sezon de iubire, bunătate și sprijin în relațiile cu cei la care ținem.

foto pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.