Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (8-14 ianuarie)

În această perioadă liniștea ne invadează sufletele și ne permite să ne vindecăm cu adevărat de traumele și toată durerea trecutului astfel încât să putem continua pe drumul vieții noastre. Universul ne ghidează și ne este alături necondiționat.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Atrag pozitivitatea în viață mea că un magnet. Această fericire pe care inima mea o simte este dar divin pentru care sunt mereu recunoscătoare.

Mantra zilei de marți:

Sunt în pace cu trecutul meu. Sunt fericită cu prezentul meu și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul. Mă bucur de viață așa cum este ea.

Mantra zilei de miercuri:

Am încredere în călătoria vieții mele pentru că știu că totul se desfășoară conform planului divin. Am încredere în destinul pe care Universul mi l-a pregătit.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Aleg să fiu fericită. Eu sunt responsabilă pe deplin de gândurile și emoțiile mele, așa că mă eliberez de tot ce este negativ și învăț să atrag pacea și liniștea în jurul meu.

Mantra zilei de vineri:

Sunt recunoscătoare pentru cadoul unui nou început și sunt fericită cu schimbările pozitive pe care acesta mi le aduce. Abia aștept să văd ce urmează.

Mantra zilei de sâmbătă:

Nu mă mai tem de nimic. Îmi iau inima în dinți și învăț să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Promit să nu renunț până când nu voi ajunge acolo unde vreau.

Mantra zilei de duminică:

În această perioadă liniștea îmi invadează sufletul și îmi permit să mă vindec cu adevărat de traumele trecutului astfel încât să pot continua pe drumul vieții mele.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.