Setari Cookie-uri

SkyShowtime își îmbogățește colecția de seriale originale marca Taylor Sheridan cu Lawmen: Bass Reeves

Lawmen: Bass Reeves este cel mai nou serial original creat pentru televiziune de producătorul executiv și directorul Chad Feehan și produs executiv de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar®

comunicat de presa: Serialul este disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime.

Lawmen: Bass Reeves, un nou serial original produs de starul David Oyelowo, creat pentru televiziune de producătorul executiv și directorul Chad Feehan și produs executiv de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, este disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime. Mult-așteptatul serial de opt episoade a fost lansat pe platforma de streaming în data de 18 decembrie. Noi episoade sunt disponibile pentru a fi vizionate săptămânal pe parcursul lunii ianuarie.

Dezvăluind povestea nespusă a celui mai legendar om al legii din vechiul Vest Sălbatic, Lawmen: Bass Reeves prezintă călătoria lui Reeves (Oyelowo) și ascensiunea sa de la sclav până la polițist, fiind primul șerif de culoare din cadrul forțelor americane aflate la vest de Mississippi. În ciuda faptului că a arestat peste 3.000 de infractori în timpul carierei sale, insigna sa a cântărit greu și a avut o încărcătură morală și spirituală asupra familiei sale iubite.

Distribuția îi cuprinde pe David Oyelowo, nominalizat la premiul Emmy®, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, câștigător al premiului Emmy, Grantham Coleman, Donald Sutherland, laureat onorific al premiului Oscar și pe Dennis Quaid, nominalizat la premiul Emmy. Din distribuție mai fac parte Shea Whigham și Garrett Hedlund ca vedete invitate, iar în rolurile recurente joacă Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley și Bill Dawes. Creat pentru televiziune de producătorul executiv Chad Feehan, Lawmen: Bass Reeves este, de asemenea, produs executiv de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari și David Hutkin.

Lawmen: Bass Reeves este cea mai recentă producție din oferta de seriale a lui Sheridan, disponibilă pentru vizionare pe SkyShowtime, alături de: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King și Yellowstone.

Dintre serialele originale, fanii se pot delecta cu povestea originii familiei Dutton, 1883, care îi prezintă pe membrii acesteia în timpul călătoriei lor spre Vest, prin Marile Câmpii. 1923 este următoarea aventură din saga familiei Dutton. Avându-i în rolurile principale pe Harrison Ford, nominalizat la Oscar și pe Helen Mirren, câștigătoare a premiului Oscar, serialul prezintă o nouă generație a familiei Dutton și explorează începutul secolului XX, când pandemiile, seceta istorică și sfârșitul prohibiției afectează vestul munților și pe soții Dutton, stabiliți acolo.

Mayor of Kingstown spune povestea familiei McLusky, oameni cu putere din Kingstown, Michigan, unde singura industrie înfloritoare este închisoarea. Cu Jeremy Renner, nominalizat la Oscar și Dianne Wiest, câștigătoarea premiului Oscar, în rolurile principale, serialul abordează teme precum rasismul sistemic, corupția și inechitatea.

Dincolo de lumea western, dar la fel de curajos, Special Ops: Lioness, inspirat de un program militar real al Statelor Unite, prezintă povestea lui Joe (Zoe Saldaña) în timp ce încearcă să-și echilibreze viața personală și cea profesională, ca vârf de lance al CIA în războiul împotriva terorii. Un alt mare succes, Tulsa King îl are în distribuție pe Sylvester Stallone, nominalizat la Oscar, în rolul capului mafiei din New York: Dwight „Generalul” Manfredi este eliberat din închisoare după 25 de ani și exilat fără menajamente de șeful său, pentru a porni o afacere în Tulsa, Oklahoma.

Yellowstone (sezoanele 1-5), cu Kevin Costner câștigătorul premiilor Oscar și Emmy, este disponibil pentru vizionare ca serie completă și pune la curent fanii cu drama familiei Dutton, în timp ce aspirațiile politice și parteneriatele externe le amenință viitorul.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99€ (fără reclame).

Aceste seriale sunt distribuite de Paramount Global Content Distribution.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.