Setari Cookie-uri

Soarele intră în zodia Vărsător și ne promite o nouă viață. Universul ne ghidează către un nou capitol al destinului nostru

În perioada 20 ianuarie - 19 februarie 2024, Soarele trece fericit prin semnul Vărsătorului, marcând astfel datele oficiale ale sezonului Vărsător. Cosmosul ne pune la dispoziție o lună întreagă pentru a ne bucura de această energie incredibilă. 

Soarele își încheie călătoria prin puternicul și îndrăznețul Capricorn și se pregătește să intre în excentricul, aventurosul și minunatul Vărsător. Acest sezon astrologic pare să fie unul dintre cele mai frumoase de până acum deoarece Universul ne pregătește surprize cu adevărat speciale.

Acesta este cel mai bun moment al anului pentru a arunca o privire mai profundă asupra semnului unic al Vărsătorului pentru a vedea ce putem învăța de la acest semn și despre sezonul zodiacal în care ne îmbarcăm.

Mai mult, în cazul în care ești născută în zodia Vărsător sau ești un semn de aer vei observa o creștere mare a abilităților tale creative și intelectuale și, cel mai important, vei fi înzestrată cu o răbdare incredibilă cu ajutorul căreia vei putea rezolva toate problemele pe care până acum le-ai ascuns sub preș.

Citește și:

În perioada 20 ianuarie - 19 februarie 2024, Soarele trece fericit prin semnul Vărsătorului, marcând astfel datele oficiale ale sezonului Vărsător. Cosmosul ne pune la dispoziție o lună întreagă pentru a ne bucura de această energie incredibilă.

Soarele în Vărsător: Ce înseamnă acest aspect?

Sezonul Vărsătorului este un moment special de individualitate și creativitate. Simbolul acestui semn zodiacal este purtătorul de apă însă zodia în sine este una de aer, ceea ce înseamnă că intelectul, gândirea și conștiința sunt câteva dintre principalele puncte de focus ale ființei acestui semn.

Energia Vărsătorului este cunoscută ca fiind o energie puternică, plină de transformare și progresivă, schimbându-ne planurile pentru un viitor incredibil.

Citește și:

Vărsătorul este foarte orientat spre idei noi și incredibile și este un semn care simte un impuls intens de a gândi în afara cutiei. Dacă ai o problemă sau o provocare ce are nevoie de o soluție diferită, nouă, atunci clar trebuie să găsești un Vărsător și să îi ceri sfatul cu privire la situația în care te afli.

Conștientizarea noastră este și ea sporită în timpul sezonului Vărsătorului datorită naturii acestui semn conectate la planeta conducătoare: Aerul și planeta Uranus fac o echipă foarte bună pentru Vărsător. Uranus este planeta schimbării și a originalității, ceea ce duce la personalitatea excentrică a Vărsătorului. Dacă ai avut norocul să ai un Vărsător în viața ta, atunci știi ce energie unică are acest suflet minunat.

Sezonul Vărsătorului: Temele importante pe care trebuie să ne focusăm

1. Curajul de a ajuta oamenii din jur

Citește și:

Vărsătorul este cel mai preocupat semn cu privire la starea lumii... sau, mai bine zis, de starea umanității. Acest semn vrea să se asigure că oamenii sunt pe calea cea bună și nu se sperie să facă schimbări importante pentru a fi fericiți.

În această perioadă, suntem îndemnați să fim foarte atenți la ceea ce simțim și să îi permitem inimii noastre să ne spună de ce are nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

2. Conștiință sporită

Acest aspect al sezonului Vărsătorului ne influențează pe noi toți să ne concentrăm pe soluții noi și creative la probleme care până acum păreau imposibil de rezolvat.

Suntem dornici să încheiem capitolele vechi cum trebuie, să lăsăm totul în trecut și să ne îndreptăm atenția asupra unei noi vieți, a unui nou început.

Citește și:

3. Ieșirea din zona de confort pentru a trăi cu adevărat

Uranus este o planetă ce iubește experiențele noi și interesante și ne îndeamnă și pe noi să ieșim din zona de confort, să experimentăm și să încercăm lucruri noi.

Ne depășim limitele și zburăm mai sus ca oricând. Acesta este momentul să facem un pas în spate și să îi permitem intuiției să ne împingă către noi teritorii. O luăm de la capăt... mai curajoși ca niciodată.

Alte câteva teme importante din sezonul Vărsătorului:
- detașarea de emoțiile negative;
- ușurință în exprimarea emoțiilor;
- găsirea perspectivelor noi și interesante în viață;
- focusarea pe viitor.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.