Setari Cookie-uri

Paulina lansează single-ul 'Te iubesc, te urasc'

Paulina a lansat single-ul "Te iubesc, te urăsc", melodia ce dă titlul celui de-al treilea album pe care îl pregăteste talentata artistă și compozitoare. 

comunicat de presa: Paulina va lansa albumul “Te iubesc, te urăsc” printr-un concert live de amploare, pe 22 martie, la Arenele Romane din București. Biletele au fost puse în vânzare: www.iabilet.ro/bilete-paulină-la-arenele-române-o-22-03-o-lansare-album-93363/

Materialul “Te iubesc, te urăsc” păstrează tradiția lansărilor din primele luni ale anului, ca primele două albume, “Prin lume” (2022) și “Săraca față bogată” (2023).

"<<Te iubesc, te urăsc>> este, într-o singură frază, o reprezentare a relațiilor de tip Sindrom Stockholm. Prin întoarcerea la autenticitatea creativă și sound-ul brut, privesc în ochi o lume complexă în desfășurare, unde binele și răul, ura și iubirea coexistă.

Citește și:

Cum dualitățile pot coexista în cadrul aceluiași univers, în mod similar albumul înglobează cele două fațete contradictorii ale simțirii umane prin structura divizată a albumului într-o parte A, aferentă iubirii și o parte B, aferentă urii. În întregimea lui, albumul este o recreere în vitro a unei interacțiuni intoxicante, încercând să imite prin sunet o lume aparent paradoxală, în care nu poți trăi nici cu, dar nici fără omul de lângă”, a adăugat Paulina.

Melodia "Te iubesc, te urasc" este al doilea track de pe albumul omonim, după ce în urmă cu câteva săptămâni, Paulina a prezentat publicului single-ul "Alcatraz", despre iubirea care se simte ca o închisoare, iubirea care te încătușează.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.