Setari Cookie-uri

Alessiah revine cu prima lansare din acest an: 'Call You Back' feat. The Code, cu un clip filmat la Dubai

Alessiah lansează primul single din 2024 – „Call You Back” alături de producătorul The Code, o piesă care îmbină elemente de pop și dance, oferind ascultătorilor o călătorie sonoră captivantă.

comunicat de presa: „Call You Back" este o poveste despre vulnerabilitate, despre relații complicate și despre cum fiind captivi într-un ciclu toxic, ajungem să sunăm înapoi persoana care știm că ne face rău, dar nu putem rupe cercul vicios.

Alessiah și The Code au mai lucrat în trecut și la alte piese care au consacrat-o pe aceasta ca artist, cum ar fi „Summer Feeling”, „Nostalgia” sau ”I Know”, unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale.

Așa cum ne-a obișnuit, Alessiah ne prezintă clipuri din destinații wow, ale căror imagini ne taie răsuflarea, precum Japonia, Spania sau Nigeria. De această dată, artista a filmat videoclipul piesei în însoritul Dubai, în regia lui SAN, alături de David Mogan ca DOP și surprinde perfect energia molipsitoare piesei.

Citește și:

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste din România. Alessiah a lansat până în prezent peste 30 de melodii și remix-uri, printre care “Summer Feeling”, “Nostalgia”, “On My Way”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live alături de Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek, Manuel Riva sau Minelli, printre alții, în sesiuni de compoziție locale și internaționale.

Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. De-a lungul timpului, Alessiah a colaborat cu artiști precum Alpha P, DJ-ul croat Arien, Iselin Solheim, Kenn Colt, Thyponyx si multi altii pentru proiectele lansate. La finalul anului trecut, Alessiah a lansat piesă alături de Vanotek, care este cel i-a compus primele melodii și mentorul ei când a început drumul în această carieră. În același timp, Alessiah și echipa ei au acordat o atenție deosebită videoclipurilor, încercând de fiecare dată să surprindă publicul cu imagini noi, din diferite locații, filmând din Japonia până Zanzibar, Nigeria, Spania sau Italia, iar acum în Dubai.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.