Setari Cookie-uri

SELENA GOMEZ a revenit cu o melodie flirty: "Love On"

Selena Gomez, artista cu numeroase discuri multi-platină, nominalizată la GRAMMY®, și-a lansat noul ei single „Love On” prin Interscope Records.

comunicat de presa: „Love On” este primul single al lui Gomez din 2024, în timp ce ea continuă să lucreze, în studio, la mult așteptatul album „Rare”.

„Love On” este o melodie pop, inspirată de tot timpul petrecut de Selena la Paris anul trecut. De-a lungul versurilor, Gomez subliniază romantismul stilului de viață parizian și fiorul împărtășirii unei noi iubiri. Piesa este produsă de The Monsters & Strangerz și Isaiah.

Regizat de regizorul francez Greg Ohrel, videoclipul pentru „Love On” a avut premiera globală pe MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop și pe rețeaua globală de canale MTV, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square.

Selena Gomez a dominat topurile în 2023 cu hit-ul „Calm Down” cu Rema, care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Global, precum și în Top 40 Radio, Urban și Hot AC. Recent, cântecul a câștigat recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute vreodată în topul Billboard Pop Airplay. „Calm Down” a fost certificat triplu platină de către RIAA și a adunat peste 3,5 miliarde de ascultari. ​

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.