Setari Cookie-uri

Sezonul 5 din serialul The Kardashians are premiera pe 23 mai pe Disney+

Un nou sezon al serialului "The Kardashians" va avea premiera pe 23 mai, doar pe Disney+. Primele patru sezoane sunt deja disponibile pentru streaming.

comunicat de presa: Credeai că viața nu poate fi mai intensă în familia Kardashian - Jenner? De la filmări pentru marele ecran la fericirea de a avea copii, familia continuă să sfideze toate așteptările. Camerele de luat vederi rămân aproape de Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie surprinzând dinamica controversată a surorilor, sub privirea vigilenta al mamei lor, Kris.

Ben Winston, partenerul Fulwell 73, este producător executiv alături de Emma Conway și Elizabeth Jones, iar Danielle King este showrunner și producător executiv. Kris Jenner, Kourtney Kardashian Barker, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner sunt, de asemenea, producători executivi.

DESPRE DISNEY+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson" și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.