Setari Cookie-uri

Pe 25 martie avem prima Lună Plină a primăverii. Inimile ne sunt inundate de armonie, fericire și pace

Pe 25 martie, la ora 9, pe cerul colorat, pastelat și cald de martie va răsări prima Lună Plină a primăverii, aducând cu ea tot ce este mai frumos, mai special și mai armonios. Cosmosul lucrează în favoarea noastră pentru ca fiecare dintre noi să cunoască din nou fericirea, liniștea și pacea. 

Luna plină este un moment al puterii și al împlinirii, dezvăluind înțelepciunea și energiile ascunse ale Universului. Cosmosul face lumină asupra aspectelor ascunse ale ființei noastre și când avem o oportunitate de a ne conecta la întregul spectru al emoțiilor noastre și de a aduce echilibru și armonie în viața noastră interioară.

În momentul culminant al Lunii Pline, energia este la maxim, iar emoțiile pot fi amplificate. Este momentul să ne conectăm cu înțelepciunea noastră interioară și să ne ascultăm intuiția, să ne lăsăm ghidați de lumina lunii și să ne eliberăm de ceea ce nu ne mai servește.

Este un timp al manifestării și al transformării și avem oportunitatea de a aduce în lumină dorințele noastre cele mai profunde și de a ne exprima adevărata esență.

Citește și:

Luna plină ne amintește, de asemenea, că întunericul și lumina coexistă în fiecare dintre noi și că este important să acceptăm și să îmbrățișăm toate aspectele ființei noastre. Este un timp al reflectării și al recunoașterii călătoriei noastre interioare, unde putem găsi înțelegere și vindecare pentru rănile noastre și putem să ne eliberăm de fricile și blocajele care ne țin captivi.

Citeste si EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN MARTIE 2024 DESCHID POARTA MAGICĂ SPRE O NOUĂ VIAȚĂ. IERTAREA ESTE CALEA ELIBERĂRII

Mai mult, Luna plină este un timp al conectării și al înțelegerii interconectării noastre cu întregul Univers. Este un timp al recunoștinței pentru darurile și lecțiile pe care le primim și al celebrării vieții în toată frumusețea și complexitatea ei. Divinitatea ne invită să ne deschidem inimile și mințile către energia vindecătoare a Lunii pline și să ne lăsăm purtați de lumină și înțelepciune în călătoria noastră spre descoperirea de sine și spre împlinire spirituală.

Citește și:

Ce înseamnă Luna Plină în Balanță?

Prima Lună Plină a primăverii își aduce strălucirea sa vibrantă și echilibrul în mijlocul Balanței, un semn guvernat de către dorința pentru armonie și justiție. Luna plină în Balanță este ca o oglindă a sufletului nostru, reflectând atât lumina cât și întunericul, iar în această reflectare găsim oportunitatea de a ne echilibra și de a ne alinia cu adevărul nostru interior.

Această fază lunară ne aduce conștientizarea puterii echilibrului și a armoniei în viața noastră. În Balanță, căutăm mereu să găsim justiție și să aducem liniște în toate aspectele vieții noastre, iar Luna Plină în acest semn ne amintește că echilibrul vine atunci când ne ascultăm inimile și ne urmăm adevărata noastră direcție.

Citește și:

Luna Plină în Balanță ne îndeamnă să ne onorăm nevoile noastre interioare de echilibru și să găsim mijloacele pentru a ne aduce în armonie cu noi înșine și cu ceilalți. Este un timp pentru a ne examina relațiile și pentru a căuta înțelegerea și compromisul acolo unde este necesar, aducând astfel pace și stabilitate în vieța noastră emoțională și relatională.

Universul ne invită să ne conectăm cu frumusețea și cu adevărul nostru interior, să recunoaștem că fiecare parte din noi are un loc și o valoare în marele dans al vieții. Să ne deschidem inimile și să ne lăsăm ghidați de energia delicată și profundă a acestei faze lunare, aducând fericirea și bucuria în viața noastră și în lumea din jurul nostru.

Citește și:

foto main Canva.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.