Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (25-31 martie)

Descoperă care sunt mantrele ultimei săptămâni din luna martie.

Începe fiecare zi cu o perspectivă pozitivă și încurajatoare prin intermediul acestor mantre (afirmații pozitive) concepute special pentru tine. Iată câte o mantra pentru fiecare zi a săptămânii, pentru a-ți încărca bateriile și a te pregăti pentru o săptămână plină de succes și împliniri:

Mantra zilei de luni:

"Eu sunt puternică și sunt pregătită să fac față oricăror provocări care îmi apar azi în cale. Fiecare pas pe care îl fac mă apropie mai mult de succesul meu."

Mantra zilei de marți:

"Azi aleg să îmi manifest gratitudinea pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce urmează să primesc. Fiecare zi este o binecuvântare și o oportunitate de creștere."

Mantra zilei de miercuri:

"În fiecare acțiune pe care o întreprind, aduc lumina și bunătatea în lumea din jurul meu. Eu sunt un o poartă către iubire și compasiune."

Citește și:

Mantra zilei de joi:

"Cu fiecare respirație, mă conectez la pacea interioară și la liniștea sufletului meu. În această liniște, găsesc puterea de a merge mai departe și de a atinge înălțimi noi."

Mantra zilei de vineri:

"Azi este o zi de bucurie și de recompense. Merit tot binele care îmi vine în cale și sunt deschisă să primesc toate binecuvântările universului."

Mantra zilei de sâmbătă:

"Eu sunt creatoarea propriului meu destin și a propriei mele fericiri. Azi aleg să mă concentrez asupra visurilor și obiectivelor mele și să le aduc în realitate."

Mantra zilei de duminică:

"Azi aleg să mă eliberez de trecut și să trăiesc în prezent cu bucurie și încredere. Sunt concentrată asupra viitorului meu luminos și plin de posibilități."

Citește și:

Recită aceste mantre în fiecare dimineață, conectându-te profund la cuvintele tale și la energia pozitivă pe care o emani. Fiecare zi este o nouă oportunitate de a-ți manifesta puterea interioară și de a trăi viața în toată splendoarea ei. Prin practica acestor afirmații pozitive, vei aduce mai multă fericire și încredere în viața ta și vei fi pregătită să faci față cu brio oricăror provocări sau reușite care îți apar în cale.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.