Setari Cookie-uri

The Perfect Escape, disponibil pentru streaming exclusiv pe SkyShowtime din 4 aprilie

Filmul regizat de o echipă de români, ce prezintă patru cupluri care își redescoperă relațiile, va fi disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime în România

comunicat de presa: Filmul regizat de Cristina Jacob urmărește călătoria a patru cupluri în timp ce își reaprind relațiile, fiecare străduindu-se să-și caute un viitor, unul care să-l includă pe cât posibil și pe partener, într-un singur weekend. The Perfect Escape este o comedie romantică care explorează dinamica a patru cupluri din generații diferite, toate ducând la hotelul Perfect Escape pentru a sărbători petrecerea de final de an.

Descriindu-se ca un refugiu ecologic, oferind hrană sufletului și nu numai, hotelul se află amplasat într-o locație montană îndepărtată. Cu toate acestea, două furtuni se arată la orizont: o furtună de zăpadă, la propriu, dar și o furtună de neînțelegeri, dezvăluiri șocante, nuditate neintenționată, încăierări înzăpezite, legături romantice neașteptate și realizări care schimbă viața.

Citește și:

Inițial numit "Evadarea perfectă", hotelul începe în curând să semene mai mult cu o "capcană perfectă" pentru oaspeții săi. Cu toate acestea, evadarea se materializează în cele din urmă în cele mai neprevăzute maniere. Așteptările sunt mari pentru toți cei implicați, depășind adesea realitatea. Ceea ce își doresc și ceea ce au nevoie cu adevărat se dovedesc a fi distincte. Aspirațiile lor se ciocnesc cu nevoile lor reale și sunt pe punctul de a fi descoperiți.

Sebastian [Bogdan Iancu], un student lipsit de griji, visează să devină cântăreț și compozitor și să-și consolideze relația cu Laura – Maëva Demurger, care, în schimb, pledează pentru o relație deschisă și nu este impresionată de ambițiile muzicale ale lui Sebastian. Susanna [Giorgia Sinicorni] și Scott [Nigel Whitmey], un cuplu mai în vârstă, se trezesc prinși într-o căsnicie învechită, tânjind după emoție, afecțiune și înțelegere, deși nu unul de la celălalt. Alessa – [Laura Hamisultane] și Frankie – [Aggy K. Adams], un cuplu gay mândru, aspiră să devină părinți; în timp ce Alessa caută donatorul perfect de spermă, Frankie se îngrijorează de statutul ei de influencer online și este predispusă la crize atunci când Wi-Fi nu este disponibil în munți.

Citește și:

În ceea ce-i privește pe managerii hotelului, Joel și Britta, Baby Boomers relaxați și, probabil, cei mai cu picioarele pe pământ indivizi în mijlocul haosului, ei folosesc mijloace creative pentru a menține armonia între oaspeți. În acest proces, ei își redescoperă propria pasiune unul pentru celălalt.

Călătoria întreprinsă de toți este uneori dureroasă, absurdă, jucăușă și plină de bucurie, ducând la revelații diferite pentru fiecare cuplu. Unii invata ca este preferabil să se țină de ceea ce au deja, în timp ce alții își dau seama că satisfacerea dorințelor lor secrete nu este neapărat un lucru rău. În cele din urmă, ei ajung să înțeleagă că relațiile sunt o saga continuă, în continuă evoluție.

Citește și:

The Perfect Escape este regizat de Cristina Jacob, iar Daniel Iacob și Adrian Sârbu sunt producători. Filmul a fost produs de Zazu Film. The Perfect Escape va fi disponibil pentru streaming numai pe SkyShowtime începând cu 4 aprilie.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.