Setari Cookie-uri

Benjamin Ingrosso a lansat 'Better Days'

Benjamin Ingrosso a lansat “Better Days”. Single-ul radiază pozitivitate și este al doilea degust al viitorului album al lui Ingrosso, care urmează să sosească mai târziu în acest an. Fanii o pot experimenta live, în timp ce Benjamin pornește în „turul lui „Better Days” care îl duce prin Europa, începând cu 1 aprilie.

comunicat de presa: Imnul pop este scris de formidabilul Benjamin, împreună cu Salem Al-Fakir și Vincent Pontare, și este produs de Vargas & Lagola (Avicii, Madonna, Sia, A$AP Rocky, Lady Gaga).

„Better Days” este despre speranță, naivitate tinerească și dorință pentru ca lucrurile să se îmbunătățească. Îmi descrie oarecum personalitatea – să vreau mereu să văd ceea ce este pozitiv și să cred că totul se va îmbunătăți. Mă țin de această melodie de aproape patru ani, dar toate melodiile viitoare descriu foarte mult starea mea actuală de spirit, căutarea unei vieți fericite bine petrecută. Vreau să răspândesc dragostea”, spune Benjamin Ingrosso.

Cu „Better Days”, Benjamin își dezvăluie în continuare noua sa direcție muzicală, unde s-a inspirat din melodiile care i-au umplut casa copilăriei. Reflectă un amestec de pop clasic suedez și soul din anii 70, în timp ce explorează stiluri muzicale mai noi, în special de la sfârșitul anilor 90, atât din punct de vedere muzical, cât și vizual.

Single-ul de debut al lui Benjamin Ingrosso „Kite” a obținut peste 11 milioane de stream-uri globale de la sosirea sa pe 26 ianuarie, devenind certificat cu aur în Suedia la doar o lună după lansare. Cu peste 30 000 de difuzări pe 500 de posturi de radio internaționale, „Kite” și-a pus amprenta în topurile de difuzare, cu vârfuri notabile pe locul 4 în Suedia, pe locul 13 în Danemarca, pe locul 15 în Italia și pe locul 60 în Germania. Piesa a strâns, de asemenea, peste 88 000 de Shazam.

Cu peste 850 de milioane de stream-uri, o colecție impresionantă de single-uri certificate cu aur și platină și trei albume de lungă durată care au ajuns în fruntea topurilor, Benjamin Ingrosso s-a impus ca unul dintre cele mai mari nume ale muzicii din Suedia. Expresia sa muzicală versatilă, prezentată în mai multe colaborări apreciate, a fost comparată cu artiști emblematici precum Bruno Mars și George Michael.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.