Setari Cookie-uri

Sophie and the Giants a lansat single-ul 'Shut Up And Dance'

Sophie and the Giants a lansat single-ul “Shut Up And Dance”. Pe măsură ce începe vara 2024, Sophie and the Giants revine cu melodia destinată să fie coloana sonoră.

comunicat de presa: „Shut Up And Dance” nu este doar un sfat bun, ci noul single de la Sophie Scott care oferă o explozie de energie cathartică înfășurată într-un groove irezistibil care este gata să deblocheze momente de bucurie împărtășită pe ringurile de dans, în timp ce aduce sufletele împreună.

„Am scris acest cântec pentru a-i ajuta pe oameni să se simtă în viață, cerându-le să se ridice în picioare și să-și miște corpul”, spune Sophie despre puterea cinetică și fizicitatea irezistibilă care le oferă „Shut Up And Dance”.

Cu melodii îmbătătoare alunecând senin peste pulsurile disco, piesa se scufundă într-o perspectivă atotcuprinzătoare, pete de sintetizator, în timp ce Sophie îi ademenește pe toți ascultătorii să părăsească cotidianul în urmă, să se simtă liber și... „doar dansează ca și cum ai fi invizibil!”

Citește și:

„Lumea este o mizerie, iar cântecul meu „Shut Up And Dance” este despre a scuipa toată durerea și frica și a simți că inima îți bate din nou”, declară Sophie despre acest vârtej emoțional care evocă noi orizonturi expansive, creând momente de adevărată euforie comunală.


Kudika
21 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.