Setari Cookie-uri

Succesul global Yellowstone a început producția și revine pe SkyShowtime în cursul acestui an

De la MTV Entertainment Studios și 101 Studios, Yellowstone revine în noiembrie pe SkyShowtime

comunicat de presa: SkyShowtime a anunțat astăzi că serialul de succes global Yellowstone, a intrat în producție. Realizat de MTV Entertainment Studios și 101 Studios, megahit-ul se filmează în prezent în Montana. Așa cum a fost menționat anterior, seria este programată să revină pe ecrane în noiembrie.

Yellowstone prezintă povestea familiei Dutton, care controlează cea mai mare fermă de vite din Statele Unite. Printre alianțe schimbătoare, crime nerezolvate, răni deschise și respect câștigat cu greu – ferma este în conflict constant cu cei cu care se învecinează – un oraș în expansiune, o rezervație indiană și primul parc național al Americii.

Yellowstone este co-creat de scenaristul nominalizat la Oscar® Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water și Sicario) și John Linson. Printre producătorii executivi se numără John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros și Keith Cox. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Citește și:

SkyShowtime este disponibil direct către consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și prin intermediul site-ului său www.skyshowtime.com.

Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.


Kudika
23 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.