Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din iunie ne dau curaj. Începe o nouă eră. Este vara schimbărilor. Căutarea sinceră a lui Dumnezeu 

Obstacolele sunt îndepărtate din calea noastră. Suntem ghidați de Univers să ajungem acolo unde sufletele noastre sunt menite să fie. Primim vindecarea de care avem nevoie și ne schimbăm viața radical. Acum învățăm ce înseamnă fericirea adevărată.

Bun venit, iunie. Bun venit, vara. Ne luăm rămas bun de la primăvară și pășim în acest nou anotim cu inimile pline de entuziasm și fericire pentru că știm că suntem pe drumul cel bun. Mai mult, divinitatea ne este alături în această nouă călătorie și ne ajută să ne schimbăm viața mai mult că oricând și să fim, în sfârșit, fericiți cu adevărat.

Vă invităm să explorăm împreună și să aflăm care sunt cele mai importante evenimente astrologice din prima lună de vară:

3 iunie: Mercur intră în Gemeni

Când Mercur este în Gemeni, se crede că acest tranzit astrologic aduce o energie deosebit de puternică în comunicare, gândire și învățare. Mercur, planeta gândirii și a comunicării, se simte acasă în Gemeni, un semn de aer cunoscut pentru curiozitatea și versatilitatea sa.

Citește și:

Această perioadă este marcată de o mai mare claritate mentală, agilitate intelectuală și dorința de a explora idei noi. Oamenii pot deveni mai sociabili, mai vorbăreți și mai dispuși să împărtășească informații. De asemenea, este un moment favorabil pentru a începe proiecte legate de scris, studii, călătorii scurte sau activități care necesită flexibilitate mentală și adaptabilitate.

Cu toate acestea, este important să se evite dispersarea energiei în prea multe direcții, deoarece Mercur în Gemeni poate aduce și tendința de a fi superficial sau de a avea dificultăți în a se concentra pe un singur lucru.

4 iunie: Mercur este în conjuncție cu Jupiter, iar Soarele este în conjuncție cu Venus

Pe 4 iunie, când Mercur este în conjuncție cu Jupiter și Soarele este în conjuncție cu Venus, se creează un moment astrologic deosebit de favorabil pentru expansiunea mentală și emoțională. Conjuncția Mercur-Jupiter aduce o amplificare a abilităților intelectuale și comunicative. Este o perioadă excelentă pentru învățare, discuții profunde și elaborarea de planuri ambițioase, beneficiind de o gândire optimistă și vizionară. Î

Citește și:

In același timp, conjuncția Soare-Venus sporește armonia, afecțiunea și estetica. Relațiile interpersonale devin mai calde și mai plăcute, iar creativitatea artistică este la cote înalte. Această zi este potrivită pentru a iniția sau a întări relații, a te exprima artistic și a căuta plăceri estetice și emoționale. Combinația acestor influențe astrale favorizează o stare generală de bine, îmbinând expansiunea mentală cu profunzimea emoțională.

6 iunie: Lună Nouă în Gemeni

Pe 6 iunie se deschide o fereastră astrologică ideală pentru noi începuturi legate de comunicare, învățare și adaptabilitate. Gemenii, un semn de aer asociat cu curiozitatea, versatilitatea și interacțiunile sociale, amplifică dorința de a explora idei noi și de a stabili conexiuni.

Citește și:

Această fază lunară aduce energie proaspătă și o oportunitate de a seta intenții legate de educație, scris, vorbit în public și călătorii scurte. Este un moment prielnic pentru a începe proiecte care necesită gândire rapidă și flexibilitate mentală. De asemenea, este favorabil pentru a revizui și a schimba modul în care comunicăm și relaționăm cu ceilalți, punând accent pe claritate și eficiență. În esență, Luna Nouă în Gemeni stimulează mintea, încurajează dialogul și deschide calea pentru noi oportunități intelectuale și sociale.

8 iunie: Marte intră în Taur

Când Marte intră în Taur, energia acestui tranzit astrologic devine mai practică, stabilă și orientată spre rezultate tangibile. Marte, planeta acțiunii și a dorinței, întâlnește în Taur un semn de pământ cunoscut pentru răbdare, perseverență și atașament față de securitate și confort material. Aceasta înseamnă că impulsurile noastre de acțiune devin mai calculate și mai concentrate pe atingerea obiectivelor pe termen lung. În loc să ne grăbim, suntem înclinați să abordăm sarcinile cu tenacitate și determinare, construind încet dar sigur.

Citește și:

Este o perioadă favorabilă pentru investiții financiare, proiecte care necesită muncă constantă și eforturi susținute, precum și pentru îmbunătățirea stabilității personale și profesionale. Totodată, Marte în Taur poate accentua dorința de confort și plăcere fizică, astfel încât putem simți o atracție mai mare către activități care ne aduc satisfacție senzorială. În general, acest tranzit îmbină energia dinamică a lui Marte cu natura practică și rezistentă a Taurului, creând o combinație puternică de determinare și pragmatism.

17 iunie: Venus și Mercur intră în Rac

Pe 17 iunie, când Venus și Mercur intră în Rac, energia astrologică se îndreaptă către sentimente profunde, sensibilitate emoțională și comunicare afectuoasă. Venus, planeta iubirii și a valorilor estetice, își aduce influența caldă și protectoare în semnul Racului, accentuând nevoia de conexiuni emoționale autentice și de confort în relații. Este o perioadă propice pentru întărirea legăturilor familiale, pentru a aduce mai multă tandrețe și grijă în relațiile de cuplu și pentru a crea un mediu armonios acasă.

Citește și:

În același timp, Mercur, planeta comunicării și a intelectului, în Rac stimulează o abordare mai intuitivă și empatică a schimbului de informații. Comunicarea devine mai nuanțată și mai plină de înțelegere, favorizând discuții sincere și deschise despre sentimente și nevoi personale. Această zi marchează începutul unei perioade în care sensibilitatea emoțională și grija față de cei dragi devin prioritare, iar exprimarea verbală și non-verbală capătă o dimensiune mai profundă și mai protectoare.

20 iunie: Solstițiu de vară și Soarele intră în Rac

Pe 20 iunie avem 2 evenimente astrologice majore: solstițiul de vară și intrarea Soarelui în Rac marchează începutul oficial al verii și a unei perioade de sensibilitate crescută, introspecție și conectare cu familia și rădăcinile noastre. Solstițiul de vară, cea mai lungă zi a anului, aduce un moment de maximă lumină și vitalitate, simbolizând apogeul ciclului solar și un timp de celebrare a creșterii, abundenței și energiei solare.

Citește și:

Odată cu intrarea Soarelui în Rac, un semn de apă asociat cu emoțiile, intuiția și protecția familială, atenția noastră se îndreaptă către nevoile emoționale și securitatea domestică. Este o perioadă propice pentru a ne întoarce spre casă și familie, pentru a cultiva relațiile apropiate și pentru a crea un mediu cald și susținător. Racul, guvernat de Lună, amplifică sensibilitatea și ne invită să ne ascultăm intuiția și să acordăm o atenție deosebită sentimentelor și nevoilor noastre interioare. Această perioadă este un moment de echilibru între celebrarea luminii exterioare și explorarea lumii noastre interioare, unind bucuria verii cu profunzimea emoțională.

22 iunie: Lună Plină în Capricorn

Luna Plină în Capricorn aduce o energie puternică de realizare și responsabilitate, punând în lumină echilibrul dintre viața personală și carieră, între nevoile emoționale și ambițiile profesionale. Capricornul, un semn de pământ guvernat de Saturn, este cunoscut pentru disciplina, determinarea și orientarea sa către obiective pe termen lung. Sub influența acestei Luni Pline, suntem îndemnați să ne evaluăm progresul și să ne stabilim prioritățile în mod pragmatic și realist.

Este un moment favorabil pentru a finaliza proiecte importante, a face planuri concrete și a aborda responsabilitățile cu seriozitate. În același timp, această Lună Plină poate aduce conștientizări legate de structurile și limitele din viața noastră, invitându-ne să găsim un echilibru între munca asiduă și îngrijirea de sine. Este o perioadă în care succesul și realizările materiale sunt puse în prim-plan, dar suntem încurajați să nu neglijăm nevoile emoționale și relațiile personale în căutarea obiectivelor noastre. Luna Plină în Capricorn ne oferă șansa de a integra ambiția cu sensibilitatea, ajutându-ne să ne consolidăm fundațiile pentru un viitor stabil și echilibrat.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.