Setari Cookie-uri

Alexandra Căpitănescu revine cu noul single de vară 'A ta'

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2023, lansează piesa „A ta", care este piesa perfectă de ascultat în drum spre mare.

comunicat de presa: După succesul precedentelor sale lansări, Alexandra Căpitănescu revine în forță cu o melodie care va deveni foarte ușor și rapid soundtrack-ul acestei veri . „A ta" este o piesă de dragoste pe ritmuri moderne cu influențe pop, despre o iubire sinceră, care se simte ca iubirea adolescentină, lipsită de griji.

Piesa „A ta" este însoțită de un videoclip captivant, filmat în drum spre mare, după ideea pe care chiar Alexandra a avut-o și a realizat-o alături de Dorck și surprinde starea de bine pe care piesa o induce celor care o ascultă.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic în piață, cu autenticitate, originalitate, trăire și voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Este un artist cu magnetism, care poate acapara publicul, reușind să mențină atenția pe tot parcursul prestației artistice.

Citește și:

Kudika
17 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Rogalski Damaschin își lărgește nucleul de parteneri

Procesul va continua ca o etapă naturală în maturizarea agenției a cărei dezvoltare s-a fundamentat întotdeauna pe creșterea organică a competențelor profesionale și... Kudika


“Cum iubește cealaltă jumătate” – o nouă comedie la Teatrul Elisabeta pentru locuitorii Sectorului 5

Producția „Cum iubește cealaltă jumătate” îi readuce împreună pe aceeași scenă pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Andreas Petrescu, Ioana Ancea, Alexandru Prica,... Kudika

Eliza Natanticu colaborează cu Robbie J. pentru Te, Te, Te

Eliza Natanticu colaborează cu Robbie J. pentru „Te, Te, Te", un single fresh, de vară, cu beaturi dance. Cu muzica și versurile compuse de către Robi Velisar, Eliza Natanticu și... Maria Crisan


Havana lansează Define

După hituri internaționale precum „I Lost You", „Last Night", „Mon Amour" și „Serenata Mexicana", care au cucerit inimile ascultătorilor din... Maria Crisan


ZIUA CULTURII NAȚIONALE LA TEATRUL NOTTARA

„Luceafărul” – spectacol online, difuzat gratuit

 

Pe tot parcursul zilei de 15 ianuarie, pe site-ul Kudika

10 imagini
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, culisele unei relații demne de un film! Cum a jefuit-o palestinianul de 2 milioane de euro?

 Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, dezvăluind o poveste de infidelitate și manipulare financiară care a șocat lumea mondenă.

...
Kudika