Setari Cookie-uri

Lidl Romania aduce surprize savuroase in magazine, in Saptamana Greceasca

In Saptamana Greceasca, Lidl Romania invita clientii sa isi incerce talentele de bucatar si sa isi surprinda familia si prietenii.

comunicat de presa

lidl Lidl Romania ii ajuta pe pasionatii de bucataria internationala sa ajunga cu un pas mai aproape de savoarea tinutului elen. In perioada 24-30 aprilie, Lidl aduce gama Eridanous in magazinele din toata tara.

Bucataria greceasca este celebra in intreaga lume pentru preparatele simple, dar pline de savoare. In Saptamana Greceasca, Lidl Romania invita clientii sa isi incerce talentele de bucatar si sa isi surprinda familia si prietenii cu mancarurile care au pus Grecia pe harta culinara a lumii.

La baza oricarui preparat grecesc se afla uleiul de masline extravirgin I.G.P (24.99 lei). Pentru a pregati o masa usoara, acesta poate fi combinat cu rosii, castraveti, ardei, branza feta (16.99 lei) si masline Kalamon cu samburi (11.99 lei) si transformat intr-o salata delicioasa. Iar pentru un plus de gust, clientii pot alege si masline verzi umplute (7.99 lei), tzatziki (3.99 lei) sau ton afumat (8.99 lei).

Citește și:

Exista surprize savuroase si pentru cei care isi doresc un preparat rapid sau pur si simplu nu au timp sa experimenteze in bucatarie. Lidl le propune chiftelute umplute cu tzatziki (9.99 lei) sau sarmalutele cu orez in foi de vita (7.99 lei), alaturi de alte produse gata preparate. Mai mult, clientii vor gasi traditionalul gyros (13.99 lei), inele de calamar (24.99 lei), delicioase cu condimentele pentru preparate grecesti (3.99 lei), dar si aperitive precum branza Halloumi cu chilli sau cu busuioc (13.99lei) sau pateuri cu spanac si branza (10.99 lei).

lidl Saptamana Greceasca aduce pe rafturile magazinelor si dulciuri traditionale, precum halva din susan cu cacao (5.99 lei) sau halva din susan cu ciocolata amaruie (6.99 lei) si inghetata cu iaurt, sirop de miere si nuci pecan caramelizate (11.99 lei). Iar vinul alb sec (14.99lei) din Peloponez va intregi ospatul grecesc.

Citește și:

Castiga si descopera surprizele Greciei

Lidl Romania a pregatit inca o surpriza pentru clientii sai in Saptamana Greceasca. In perioada 24-30 aprilie, cumparaturile de peste 50 de lei ce contin cel putin un produs din gama Eridanous pot aduce o croaziera pe Marea Egee, urmata de un sejur in statiunea Tolo din Peninsula Peloponez. Detaliile si regulamentul concursului pot fi gasite aici.

Lidl isi asteapta clientii si cu alte surprize specifice bucatariei grecesti, incepand cu 24 aprilie. Toate ofertele pot fi consultate aici.

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

www.catalog.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.