Setari Cookie-uri

Mariuca Mihailescu va prezenta festivalul Romania Autentica

Festivalul are ca principal obiectiv promovarea traditiilor si mestesugurilor romanesti si  a frumusetii meleagurilor romanesti.

comunicat de presa

Festivalul "Romania Autentica" va avea loc de Sanziene la Iasi si Targu Jiu! Pe 24 iunie, acasa la Creanga si la Brancusi, romanii sunt asteptati sa sarbatoreasca ziua iei. Cea de a doua editie a festivalului isi propune sa adune peste 10.000 de oameni imbracati in straie populare.

Festivalul are ca principal obiectiv promovarea traditiilor si mestesugurilor romanesti si a frumusetii meleagurilor romanesti. Vom vibra cu totii pe ritmurile celor mai frumoase melodii de inspiratie traditionala, cinstind frumusetea portului nostru popular.

Evenimentul va fi prezentat de Mariuca Mihailescu, jurnalist la televiziunea publica. Daca anul trecut a prezentat evenimentul alaturi de Valentin Sanfira, la Hobita, acasa la Brancusi, anul acesta Mariuca celebreaza sarbatoarea iei, chiar acasa, la Iasi.

Citește și:

La eveniment vor lua parte o serie de artisti consacrati, spectacolul fiind difuzat de TVR. Pe scena vor urca: Laura Lavric, Vasilica Tataru, Sofia Vicoveanca, artistii ieseni Asociatia Doina Iasului, Stefan Pintilie, Sabina Ursache, Constantin Bahrin, Biatrice Duca, Stefan Deaconita, Maria Salaru, Orchestra Lautarii & Nicolae Botgros si Ion Paladi si multi altii.

Participantii vor putea sa incerce cele mai frumoase mestesuguri romanesti: olarit, sculptat, tors lana sau cusut semne populare. Frumusetea portului va putea fi admirata intr-o parada a costumului traditional pe traseul Palatul Roznovanu - Palatul Culturii.

Evenimentul RomanIA Autentica este organizat de catre Asociatia Nationala a Antreprenorilor, impreuna cu Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Gorj, Primaria Targu Jiu, Primaria si Consiliul local Pestisani si Flori de IE.

Citește și:

Ia-ti IA cu tine si vino la cel mai mare festival autentic romanesc!

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.