Setari Cookie-uri

Masini de spalat rufe cu functii pentru haine delicate si pretentioase: 4 recomandari

Pana sa ma mut singura, la 26 de ani, nu am dat niciodata drumul la o masina de spalat. Mi s-a parut ca are prea multe butoane si functii greu de retinut.

Imi cam prind urechile si acum, pentru ca rufele albe parca nu ies la fel de albe cum se intampla cand le baga mama la spalat. Oare am nevoie de o masina de spalat rufe noua?!?

Avand in vedere ca am pus cativa bani deoparte si de patru ani incoace economiile mele sunt investite in articole pentru casa, m-am gandit ca este timpul sa imi achizitionez o masina de spalat rufe mai performanta.

Ca sa pot face alegerea potrivita, femeie serioasa si de casa ce sunt, m-am documentat inainte in ceea ce priveste functiile unei masini de spalat, inclusiv programele pentru haine delicate si pretentioase.. Asa am le-am selectat pe urmatoarele:

Masini de spalat rufe cu program economic

Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+ are un raport calitate-pret foarte bun. Face parte din Clasa Energetica A+, ceea ce inseamna ca ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu masinile din clasa A.

Citește și:

Are programe de spalare economica pentru sintetice, pentru rufele rezistente din bumbac, pentru tesaturile pretentioase dun bumbac si un program special gandit pentru hainele delicate, precum cele din material sintetic sau amestecat cu bumbac, care nu necesita o spalare intensiva.

Exista si programul de spalare manuala, functie gandita pentru hainele deosebite ce nu pot fi spalate in masina.

Masina de spalat rufe Slim Whirpool AWS 71000 vine cu programe speciale pentru rufele colorate. Programele 6th Sense Colours actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura: culori inchise - protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, culori deschise - spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe, program mixt - optimizeaza spalarea la mixul de rufe.

Citește și:

Masini de spalat rufe cu program economic

Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+ Masina de spalat rufe Whirpool AWS 71000

Masini de spalat rufe pentru haine pretentioase

Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1 este cu functie Baby Protect pentru hainele delicate de bebe si copii, dar si cu program Dark Care pentru protejarea culorilor inchise si program special de spalare pentru camasi.

Programul Dark Care este special conceput pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor, ca noi.

Programul Skirts este special pentru camasi. Utilizeaza mai putine miscari si mai delicate, la o temperatura de 40°C, pentru a preveni deteriorarea camasilor.

Masina de spalat rufe Samsung WD70J5410AW/LE cu uscator si sistem Eco Bubble care asigura protectie pentru toate tesaturile, inclusiv cele foarte delicate. Bulele activeaza detergentul, astfel ca acesta patrunde rapid in material si inlatura petele cu usurinta, chiar si in apa rece (15°C).

Citește și:

Exista si tehnologia Air Wash, care dezodorizeaza si dezinfecteaza. Utilizand doar aer incalzit, mirosurile neplacute si bacteriile sunt eliminate fara a folosi apa, detergent sau alte substante chimice.

Masini de spalat rufe pentru haine pretentioase

Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1 Masina de spalat rufe Samsung WD70J5410AW/LE

Acum ca le-am selectat pe astea patru, mai trebuie sa ma decid la una singura. Aici ma voi sfatui cu iubitul meu. E nevoie si de parerea unui barbat.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Evgeny Atamanenko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.