Setari Cookie-uri

9 obiecte utile in bucatarie care iti vor inveseli zilele

Bucura-te de cea mai frumoasa si optimista bucatarie! Am selectat cateva accesorii si obiecte utile, viu colorate, care iti vor inveseli zilele.

Pentru mine, bucataria a fost si ramane cel mai atractiv loc de intalnire cu prietenele. Are incaperea asta ceva magic care ma atrage de fiecare data, desi nu sunt o experta in arta gatitului si nici nu-mi petrec fiecare zi preparand mancaruri noi si deserturi delicioase.

Am visat la o bucatarie rustica, o bucatarie plina de culoare. Mobila cu multe rafturi si sertare, multe cutiute, borcanase si alte recipiente pentru condimente, cafea, zahar, cateva floricele in ghiveci si tablite decorative. Prajiturile si sucul sa nu imi lipseasca, iar parfumul de cafea si zahar vanilat sa predomine.

Si uite asa simt nevoia sa imi redecorez putin casuta, in special bucataria. Pentru ca atunci cand m-am mutat singura am primit tacamuri si vesela de la familie si rude, acum e momentul sa vin cu cateva obiecte utile pentru bucatarie care ma reprezinta.

Citește și:

Recipiente pentru bucatarie

Recipiente metalice Set de ceai pentru doi Sosiere cu capac

Obiecte utile in orice bucatarie

Ma numar printre cei care mananca oricand dupa ora 18:00, iau cina la ora 20:00 si se mai rasfata cu o gustare rapida putin inainte de miezul noptii. Eu ma rasfat atat de tare incat gustarea rapida o servesc in pat, in timp ce urmaresc un episod din Family Guy.

Pentru momentele de genul mi-am dat seama acum, in timp ce faceam cautarile pentru acest material, ca am nevoie de o tava puzzle din bambus in forma de inima, care sa impiedice amestecarea alimentelor si a preparatelor. Cum de nu mi-a trecut prin cap pana acum sa imi achizitionez una?!

Ah, si vreau sa renunt la tocatorul clasic de lemn in favoarea unui model cu floricele si fluturasi multicolori, care sa ma aduca cu un pas mai aproape de implinirea dorintei - o bucatarie plina de culoare.

Obiecte utile in bucatarie

Tava puzzle din bambus Tocator ceramic Tava cu model vintage

Citește și:

Accesorii si recipiente pentru servire

Am o slabiciune pentru farfuriile si bolurile negre si am tot sperat ca intr-o buna zi o sa imi achizitionez unele, insa cum se face ca preferatele mele raman trei farfurii intinse albastre cu model rustic si doua strachini de lut?!

Chiar si pentru materialul asta am fost atrasa sa aleg un set de farfurii cu imprimeu floral multicolor. Altfel se savureaza mancarea cand ai in fata ochilor ceva frumos.

La capitolul tacamuri, merg tot pe culoare, pe nuante vii, asa ca aleg furculite si linguri colorate, in acest fel fiecare membru al familiei isi poate recunoaste lingura dupa culoare si nici invitatii nu le vor mai incurca.

Tacamuri bucatarie

Recipient pentru salata Set 6 farfurii adanci Set 6 furculite colorate

Bucataria ta de vis cum arata? Rustica sau high-tech?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By united photo studio

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.